A Xiaomi lerohanja Nyugat-Európát is! November 7-én nyit a Spanyol üzlet!

671
- Hirdetés -

Már nem csak Kelet-Európa meghódítása a cél, hamarosan nyugatabbra fekvő országok rajongói is örülhetnek, jön a Xiaomi. Pedig írtunk már a Spanyol hivatalos indulásról, csak akkor még nem volt szó a dátumról. Wang Xiang a Twitteren írta ki a remek hírt, miszerint Madridban november 7-én kerül megnyitásra a nyugati Xiaomi piac.

A plakátot elnézve, a legszembetűnőbb, hogy nem egy telefont reklámoz, hanem a Xiaomi Ninebotot, ami arra enged következtetni, hogy nem csak a telekommunikációs eszközeit kínálja majd a spanyoloknak, hanem több, Európában is forgalomba hozható(vagy csak abban az országban) Xiaomi termékeket. A teljes portfólió még nem ismert, de ebből kiindulva szép számmal fognak érkezni a cég többi eszközei, hisz lassan de biztosan globalizálódnak az eddig csak Kínában elérhető termékek. De erről majd egy másik cikkben foglalkozunk.

Még két hét van hátra, hogy mindenre fény derüljön és megtudjuk, hogy milyen termék skálával borzolja fel a nyugati országok kedélyeit. Ugyebár Spanyolország az első nyugati megálló és itt nem fognak megállni. Jöhet ez után Franciaország, Hollandia, Anglia, Belgium és egyéb országok. Szép komótosan de mindenhova elérnek.

- Hirdetés -