KezdőlapHírekA Xiaomi, a Lenovo, a Vivo és az Oppo kétmilliárd dolláros üzletet...

A Xiaomi, a Lenovo, a Vivo és az Oppo kétmilliárd dolláros üzletet köt a Qualcomm alkatrészeire

Néhány nappal ezelőtt a Qualcomm 1,2 milliárd dollár bírságot kapott a Qualcomm komponenseket és az Apple iPhone készülékeket érintő monopólium vádaskodás miatt. Ugyanezen a héten azonban a chipset készítője 2 milliárd dolláros üzletet kötött a kínai okostelefon-gyártókkal.

A Xiaomi, a Lenovo és a BBK tulajdona – az Oppo és a Vivo – megállapodást kötöttek a Qualcomm-al, hogy megvásárolják a Qualcomm alkatrészeit a következő három évben. Érdekes módon az üzlet egy nem kötelező megállapodás, ami azt jelenti, hogy bármelyik fél bármikor felmondhatja a megállapodást, ha nem elégedettek a termékekkel.

Az az érdekes, hogy az üzlet nem említi a Qualcomm processzorait, hanem az RFFE komponenseit. Ezek az összetevők lehetővé teszik a gyártók számára, hogy a közeljövőben komplexebb okostelefonokat építsenek széles körben.

A Qualcomm RF front-endje olyan átfogó csomag megoldásokat kínál, amely lehetővé teszi az okostelefonok gyártói számára, hogy több energiatakarékos készüléket építsenek, miközben a fejlett termékek kínálatát a világ minden vásárlójának szánják. Továbbá, a Qualcomm megoldások megtakarítják a gyártók idejét a megfelelő tervezés és erőfeszítések megteremtésében, hogy csúcsminőségű teljesítményt biztosítsanak a telefonok számára.

Qualcomm technologies inc. (qti) egy átfogó rf front-end (rffe) megoldást kínál, így az első mobiltechnológiai szolgáltató hozzájárul a digitális modemtől az antennacsoportig terjedő átfogó platform kifejlesztéséhez és forgalmazásához. A qualcomm® rf360 ™ rffe termékcsalád legfrissebb kiegészítései a Qualcomm technológiák első gallium-arzén (gaas) teljesítményerősítő moduljai (qpa5460, qpa5461, qpa4360 és qpa4361) és a következő generációs qualcomm® trusignal ™ antenna teljesítménynövelő megoldás (qat35xx ) a kiváló rf teljesítményt a modem intelligencia és a rendszer szintű tervezés és optimalizálás kihasználásával.

Mind a Xiaomi, a Lenovo, a Vivo, mind az Oppo óriási érdeklődést mutat a nyugati piacok iránt, a Qualcomm fejlesztési segélyével, számíthatunk arra, hogy hatalmas világméretű befektetések érkeznek tőlük.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img