- Hirdetés -
()

A Xiaomi India tegnap bejelentette, hogy első ízben több mint 9,2 millió okostelefont értékesített az országban 2017 harmadik negyedévében. 2014 negyedévében 100 000 okostelefont szállított negyedévente, 2015 harmadik negyedévében pedig 3 millióval haladta meg az 1 milliót, és most már 2017 harmadik negyedévében először 9 millió darabot ért el, mondta Manu Kumar Jain, a Xiaomi India csoport alelnöke és ügyvezető igazgatója.

 

A legújabb Counterpoint adatok szerint a Xiaomi a tavalyi év hasonló időszakához képest (2016 harmadik negyedévében) 266% -os növekedést ért el, és Indiában 22% -os piaci részesedéssel rendelkezik. Az ellenpéldák adatai szerint a Xiaomi Redmi Note 4, a Redmi 4 és a Redmi 4A a legnépszerűbb okostelefonok Indiában.

 

Egy másik cég jelentése szerint a Xiaomi nagyon közel van és valószínűleg megvi a Samsungot a következő negyedévben Indiában.
Globálisan a Xiaomi 70 millió egységet szállított az idei első tíz hónapban, meghaladva a 2017-es célértéket. Az IDC szerint a Xiaomi az ötödik helyen áll a globális okostelefonok rangsorában 2017 harmadik negyedévében. A vállalat összesen 27,6 millió darabot értékesített a negyedévben és így 102,6%-kal nőtt az előző év azonos negyedévéhez képest.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -