- Hirdetés -
()

A Xiaomi várhatóan idén tovább terjeszkedik Európában. Legutóbb két Spanyol bolt nyitása után úgy látják jónak, ha a Portugál piacot is kifehérítik saját értékesítési csatornával. Portugália is hasonlóan más európai országhoz képest egyre nagyobb érdeklődést mutat a Xiaomi márka iránt és ott is megannyi kisebb/nagyobb üzlet foglalkozik a márka értékesítésével.

Értesüléseink szerint még nem egy Mi Store üzlet nyitásáról van szó, hanem hivatalos beszállítói tevékenységről, úgy mint nálunk a Wayteq és az Ingram jóvoltából. A csatornák már jövőhéttől kezdve nyitva lesznek a viszonteladók előtt, hogy hivatalos forrásból kínálják a portékájukat és így a teljes támogatását élvezzék az anyacégnek.

A portugál rajongók jövőhéttől kezdve a Xiaomi Mi A1, a Mi Mix 2, a Redmi 5, a Redmi 5 Plus, a Redmi 4X, a Redmi 5A, a Redmi Note 5A, a Redmi Note 5A Prime és a Redmi Note 4 telefonokhoz juthatnak hozzá. A telefonok már biztosak, de ezen kívül természetesen kínán kívül is használható termékek is elérhetőek lesznek a Worten, az Fnac és a Media Markt üzleteiben. Mivel ezen információk hivatalosan még nincsenek megerősítve, addig ezt se vegyük készpénznek, hiú reményeket ne tápláljanak portugál barátaink.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -