Xiaomi: következő cél Portugália

443
- Hirdetés -

A Xiaomi várhatóan idén tovább terjeszkedik Európában. Legutóbb két Spanyol bolt nyitása után úgy látják jónak, ha a Portugál piacot is kifehérítik saját értékesítési csatornával. Portugália is hasonlóan más európai országhoz képest egyre nagyobb érdeklődést mutat a Xiaomi márka iránt és ott is megannyi kisebb/nagyobb üzlet foglalkozik a márka értékesítésével.

Értesüléseink szerint még nem egy Mi Store üzlet nyitásáról van szó, hanem hivatalos beszállítói tevékenységről, úgy mint nálunk a Wayteq és az Ingram jóvoltából. A csatornák már jövőhéttől kezdve nyitva lesznek a viszonteladók előtt, hogy hivatalos forrásból kínálják a portékájukat és így a teljes támogatását élvezzék az anyacégnek.

A portugál rajongók jövőhéttől kezdve a Xiaomi Mi A1, a Mi Mix 2, a Redmi 5, a Redmi 5 Plus, a Redmi 4X, a Redmi 5A, a Redmi Note 5A, a Redmi Note 5A Prime és a Redmi Note 4 telefonokhoz juthatnak hozzá. A telefonok már biztosak, de ezen kívül természetesen kínán kívül is használható termékek is elérhetőek lesznek a Worten, az Fnac és a Media Markt üzleteiben. Mivel ezen információk hivatalosan még nincsenek megerősítve, addig ezt se vegyük készpénznek, hiú reményeket ne tápláljanak portugál barátaink.

- Hirdetés -