KezdőlapHírekA Xiaomi hivatalosan nyitott Oroszországban

A Xiaomi hivatalosan nyitott Oroszországban

Úgy tűnik, hogy Xiaomi fokozatosan jelen van a kínai anyaországon kívül. Miért? Korea után április 25-én Xiaomi megnyitja a franchise-t Oroszországban a három új Xiaomi termékkel: Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi Note 2 és Xiaomi Redmi 4X.

Xiaomi Russia

Xiaomi “Wang Xiang” alelnöke részt vett a Moszkvai Mi bevezető eseményen. Az első bemutatóban Oroszországban, Xiaomi bemutatta a tavalyi három okostelefonját. A Xiaomi legfontosabbnak tartja, hogy megerősítse az orosz piac fontosságát.

Xiaomi Oroszország vezetője – hivatalos partner és elérhetőség

A hivatalos partner nem más, mint az “RDC”, amelynek hat hónapos partneri kapcsolatai vannak a Xiaomi termékek hivatalos kiadása előtt. A forgalmazó nem csak piacon és Oroszországban támogatja a Xiaomi termékek hálózatát, hanem kifejlesztett egy Xiaomi Szolgáltató Központot is. Eddig az RDC 6 viszonteladói üzletet nyitott meg, melynek helyszínei:

  • Kettő Moszkvában
  • Egy Szentpéterváron
  • Egy Vladivostokban

Ráadásul a három okostelefon mind online elérhető a RDC hivatalos honlapján, a nagy kiskereskedelmi partnerek áruházaikban. Az eladás 2 napja kezdődött el. Itt a konferenciáról a képek:

Xiaomi Russia 2
Xiaomi Russia 8
Xiaomi Russia 7
Xiaomi Russia 6
Xiaomi Russia 5
Xiaomi Russia 4
Xiaomi Russia 3
Xiaomi Russia 2
Xiaomi Russia 8

További információ a Xiaomi hivatalos partneréről – RDC

Az RDC a 2007-ben alapított megbízható tech és fogyasztói termékek forgalmazója. A forgalmazó szlogenje:

Ötletek az innovációhoz kapcsolódva

Részleteiben a csoport számos vállalkozásból és leányvállalatból áll, beleértve a digitális eszközöket és tartozékokat, a fogyasztási cikkeket, például a kávét és a borokat, az energiatermékeket és az ipari beruházásokat Kínában.

Xiaomi Russia 9

Az RDC nem korlátozódik csak Oroszországra, hanem egy nemzetközi forgalmazó, amely különböző országokban megtalálható. Ezek közé tartozik az Egyesült Államok és Kanada, Észak-Amerika és Latin-Amerika, Oroszország, Európa és a FÁK régióban, Hongkongban és az Egyesült Arab Emírségekben, a Közel-Keleten és Afrikában, valamint az ázsiai-csendes-óceáni térségben Kínában és Hongkongban. Az RDC nemzetközi tevékenységei Hongkongban találhatók, és a globális termelésben K + F partnerek Shenzhenben találhatók.

Xiaomi Russia 10

Reméljük, hogy a Xiaomi a legjobbakat kapja a Orosz Mi rajongóktól. Talán a kínai okostelefon-gyártó potenciálisan nem a legelső, mint Indiában és Kínában. Most a kérdés: Melyik a következő ország?

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img