- Hirdetés -
()

Mint azt tegnap megírtuk, a Xiaomi Indiába fektetett milliókkal kívánja fellendíteni az ország mobil iparágát. A következő állomása ennek a harmadik Xiaomi gyár megépítése és megnyitása volt, amit a Hipad Technologies akkumulátor gyártó céggel karöltve vitt véghez. A gyár az Uttar Pradesh tartománybeli Noida városában épült és ott gyártják az új Xiaomi PowerBank-okat.

A Noida központú gyár több mint 230.000 négyzetméter területen fekszik és termelékenysége már elérte a percenként 7 PowerBank előállítását. A gyár jelenleg több mint 500 embernek ad munkalehetőséget és ez folyamatosan nő.

A cég bejelentése alapján az indiai gyárban a két legújabb hordozható külső akkumulátort gyártják, a Xiaomi Mi PowerBank 2i 10.000 mAh és 20.000 mAh változatait. A kisebbik változat helyi ára 799 indiai rúpia, ami “kábé” 3.270 forintnak felel meg, a nagyobbik pedig 1.499 Rs ~ 6.130 Ft.

20.000 mAh
10.000 mAh

Az “i” a nevek végén Indiát jelent, ezzel sulykolva, hogy ezek bizony itt készülnek. A aksik Indiában mától kaphatóak a helyi webáruházakba, mint Mi.com, Mi Home, Amazon és Flipkart.

A 20 000 mAh teljesítményű aksi egy polikarbonát tokban található és két USB porttal rendelkezik. Az USB portok 5.1 V / 3.6 A teljesítményt adnak ki, még akkor is, ha két eszköz egyidejű töltése folyamatban van.

A gyors töltést is támogatja, de csak akkor, ha egy készülék van töltés alatt. A bekapcsológomb kétszeri lenyomásával lassú töltést tesz lehetővé alacsony eszközökhöz, például a Bluetooth headsethez és a fitnesz karkötőhöz. A készülék súlya 358 gramm.

A 10 000 mAh-os Mi Power Bank 2i kettős eloxált alumínium kivitelben, 14,2 mm vastagsággal készül. Ez is két USB portot tartalmaz, amelyek támogatják a laptopok, táblagépek és okostelefonok 5V / 2A, 9V / 2A és 12V / 1.5A töltési lehetőségeket. A készülék súlya 240 gramm és vastagsága 14,2 mm.

A cég szerint a 20,000mAh Mi Power Bank 2i teljes mértékben feltöltheti a Mi A1-et 4,3-szor, az Apple iPhone 7-et 7,1-szer és az iPad Mini 4-et körülbelül 2,5-szer, míg a 10,000mAh-os Mi Power Bank 2i a Mi A1-et 2,2-szer, iPhone 7 kb. 3,5-ször és a iPad Mini 4-et 1,3-szor.

 

 

 

Manu Kumar Jain, a Xiaomi India vezetője mondta:

Fenomenális növekedést láttunk rövid idő alatt, és ennek egyik legfontosabb oka India iránti elkötelezettségünk. A legjobb minőségű technológiát megfizethető áron szeretnénk elérni, és a helyi gyártás segít nekünk ebben.

Az új gyáron kívül Indiában a Xiaomi még másik kettőt üzemeltet Andhra Pradesh városában, amelyek okostelefonok gyártásával foglalkoznak a Foxconn-al karöltve. A telefon gyárakban nagyjából 5000 ember dolgozik és ennek többsége nő. A munkahelyek számát folyamatosan növelik, ahogy a termelés növelését a piac megköveteli és nem zárkóznak el további gyárak létesítésétől sem!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -