- Hirdetés -
()

A Xiaomi termékek sorra nyerik a Good Design Díjakat 2017-ben – A Mi Scooter lett a győztes, a legjobb 100 design díj várományos közül.

A Xiaomi töretlenül az innováció megszállottja, különleges, és minőségi termékeivel hódít el egyre nagyobb piacot nemcsak Kínában és Indiában, de már több kontinensen is. A cég termékei több díjat nyertek a múltban, mint például a Mi Band 2 vagy a Mi Electric Scooter által elnyert német Red Dot Díj. A Xiaomi tech kütyüjei így még ismertebbé váltak, hogy elismerték azokat Good Design díj nyerteseként. A díjnyertesek közé tartozik a Mi Scooter, a Mi lézer projektor, a Mi Walkie-Talkie , a Mi TV 4, a Mi MIX, valamint a Mi víztisztító, és a Mi LED asztali lámpa

A leglátványosabb termékük idén a Mi Electric Scooter, amelyet a legjobb 100 design díj várományos közül választottak ki 2017-ben. A listán olyan nagy nevek és híres termékek szerepeltek, mint a Tesla Model X elektromos autója. A Mi Electric Scooter egyike a Xiaomi egyik legkeresettebb termékének, amely egy minimalista, mégis szép formatervezéssel bír. A vázrész klasszikus alakján polírozott elemeket alkalmaznak, semleges színekkel, piros díszítésekkel, amelyek személyiséget kölcsönöznek a járműnek. A robogó akár 25 km/h sebességet is elérhet, egyetlen töltéssel 30 km megtételére alkalmas. Elülső kereke elektronikus fékezéssel és regeneratív fékrendszerrel ellátott, hátul pedig tárcsafékkel szerelt.

A Mi elektromos robogó csak egy, a gyártó díjazott termékei közül, a Good Design Best 100-ból. A másik díjazott pedig a SmartMi Inverter-es légkondicionáló. Az elektromos robogó dizájnerei Zhou Tuo, Li Ningning és Zhao Ziran, Ningning pedig a csapat igazgatója.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a Mi MIX is ​​elnyerte a Good Design díját, így a Xiaomi egyik legszebb terméke. A készülék korábban megnyerte a német Red Dot díjat, valamint az iF Design Díjat, és az International Design Excellence Award (IDEA) arany díjat is. A készülék több díjat is nyert, miután bemutatták a 2017-es CES-en. Köztük a TechAdvisor  legjobb CES terméke 2017 díját is.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -