KezdőlapHírekA Xiaomi felpörgeti a Surge S2 gyártását, jöhet az Mi6c vagy Mi6s!

A Xiaomi felpörgeti a Surge S2 gyártását, jöhet az Mi6c vagy Mi6s!

A közelmúltbeli pletykák szerint a Xiaomi már készül a második saját chipset, a Surge S2 tömegtermelésére. Az új lapka az első Surge S1 SoC utódja, amely majdnem két év fejlesztés után érte el ezt a fázist.

Azok számára, akik nem emlékszenek, a Surge S1 processzort a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) gyártotta, amely a 28 nm-es gyártási folyamatra épül.

Úgy tűnik, hogy eljött az az idő, hogy a cég megkezdje a Surge S2 csipek gyártását, egyes pletykák szerint ez a 2017-es év harmadik negyedévében fog megkezdődni. Valószínűleg nyolc magot fog tartalmazni, melyből négy Cortex A53 2,2 GHz és négy Cortex A53 1,4 GHz és Mali-T860 MP4 grafikus processzort. A csip támogatni fogja a Cat. 4 LTE hálózatot, LPDDR3 RAM és eMMC 5.0 háttértárat.

A Surge S2 SoC a 16nm-es architektúrára épül és a közeljövőben megjelenő Xiaomi Mi 6c és Mi 6s modellekben is felbukkanhat.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img