- Hirdetés -
()

Hosszas küzdelem a HTTPS titkosítás visszaállítása után újra jelentkezünk, kicsit elkésett hírekkel, de behozzuk a lemaradást és jövünk a legfrissebb olvasni valóval!

A hajlítható kijelző technológiája nem újdonság és az eddig bemutatott eszközök innovatívak, ám de a piac még nem készült fel rá. A világ első számú mobil gyártója a Samsung már be is mutatta ez irányú terveit ám a kínai riválisa, a Huawei az első akar a lenni a világon ennek megvalósításával.

És itt jön képbe a Xiaomi. A hajlítható képernyők 2019 nagy durranása lesz, a nagy márkák mellett jövőre ők is beszállnak a versenybe és a cégek árazási stratégiáját ismerve a Xiaomi hasonló megoldása kedvezőbb árú lesz, mint a konkurencia. A kihajtható mobilok térhódítása idén még biztos nem kezdődik el, prototípusok és tervek már készülőben, de még az előállítási költségek és a technológia finomításra szorul, mert jelenleg 2000 dollár ár körül van egy ilyen telefon.

Jelenleg 4 nagy cég (Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi) dolgozik a hajlítható kijelzős, összecsukható telefonokon, de meglovagolva ezt a hullámot, csatlakozni fog az LG és a Motorola is, így növelve a piaci jelenlétet és versenyt. Még nem tudni, hogy a piac hogy fog reagálni ezekre a megoldásokra, de kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak kihozni belőle.

Ha valami hasonlóval rukkolnak elő, mint a Hubblephone, akkor nincs félni való, bár a rendkívüli sci-fi hatású készülékek még most sem fogják legyűrni a klasszikus kialakításokat.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -