KezdőlapHírekA Xiaomi elindította a "Mi csereprogram" kampányát Indiában.

A Xiaomi elindította a “Mi csereprogram” kampányát Indiában.

A “hazai” jelenlét és a már meglévő értékesítések növelése érdekében a Xiaomi Indiában elindította a Mi csereprogramot. A kínai okostelefon-vállalat együttműködött a Cashify-vel, hogy az ügyfelek becserélhessék meglévő készülékeiket egy új Xiaomi okostelefonra.

A szolgáltatás Indiában körülbelül 11 Mi Home áruházain keresztül érhető el, amik Bengaluru, Delhi-NCR, Hyderabad, Mumbai, Pune és Chennai területén találhatóak.

Ezzel az új Mi Csereprogrammal az ügyfelek megkereshetik a közelben lévő Mi Home boltot, hogy új Xiaomi okostelefont vásároljanak cserébe a régi okostelefonjukért. A Cashify csapat meghatározza a régi okostelefon modell értékét, majd javasolnak egy megfelelő összeget, amelyet az új Xiaomi eszköz számára diszkontálnak ki.

A régi okostelefon viszonteladási értékét a Cashify csapat állapítja meg állapotának és aktuális piaci értékének alapján. Továbbá a cserélendő egységet a Cashify portfólióban kell feltüntetni.

Miközben bejelentette ezt az új programot, a Xiaomi ezt nyilatkozta:

A Cashify-vel együttműködve bemutattunk egy új programot – Mi csereprogram, amely lehetővé teszi, hogy lecserélje régi okostelefonját egy új Xiaomi okostelefonra. Csak annyit kell tennie, hogy a régi okostelefont egy legközelebbi Mi Home üzletbe vigye.

Míg Indiában csak mintegy 11 Mi Home áruház van, a Xiaomi korábban azt nyilatkozta, hogy 100 Mi áruházat fog nyitni a következő két évben.

Az Xiaomi, 2015-ben lépett be az indiai piacra egy online flash-értékesítési modell mellett, de most már bővítette jelenlétét offline csatornákon is. Az utóbbi időben a vállalat az offline csatornákra összpontosítva növelte értékesítéseit és új eszközöket mutatott be a portfólió frissen tartása érdekében.

Tegnap, a Mi Power Bank 2i bemutatásával a cég bejelentette a harmadik, Noida tartomány beli, Uttar Pradesh-i székhelyű gyártó létesítményét, a Shenzhen-bázisú HiPad Technology-val együttműködve. (Az akkumulátorról hamarosan írunk)

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img