Xiaomi E-book Note – E-ink jegyzetfüzet a Xiaomi-tól

5894
- Hirdetés -

A Xiaomi néha elég érdekes cuccot is piacra dob, ami nem igazán passzol a portfólióba. Ilyen a rajztábla is, ami itthon is kapható, írtam is róla. Na de ezt tovább gondolták, felturbózták egy olyan eszközbe, amit én sem igazán értek. A Xiaomi E-book Note egy e-ink alapú “normál” tablet.

Xiaomi Ebook Note - E-ink jegyzetfüzet a Xiaomi-tól

A kínai technológiai óriás új készüléke 10.3 hüvelykes E-Ink kijelzővel rendelkezik. Azok számára, akik nem ismerik, ezt a képernyőt elektronikus papírkijelzőnek is nevezik, amely úgy készült, hogy papírhoz hasonlítson, jó láthatósággal és kontraszttal. A készülék meglehetősen vékony is, mindössze 5.35 mm, súlya pedig 440 gramm. 3 GB memóriával és 64 GB belső tárhellyel is rendelkezik. A motorháztető alatt egy 3.000 mAh-s akkumulátor táplálja a készüléket, amely akár 18 W-os gyorstöltést is támogat.

Xiaomi Ebook Note - E-ink jegyzetfüzet a Xiaomi-tól

A Xiaomi E-book Note támogatja az elektromágneses kézírást, a jegyzetek rögzítését és a PDF-annotáció funkcióit. A felhasználók PDF-fájlok böngészése közben rögzíthetnek és rajzolhatnak az aktuális oldalra, elektromágneses toll technológiával, ami 4096 nyomásérzékenységi szinttel van ellátva. A ceruza mágnesesen rögzíthető a testhez, hogy elkerülje a toll elvesztése miatti szorongást.

Xiaomi Ebook Note - E-ink jegyzetfüzet a Xiaomi-tól

Android 11 nyílt van felszerelve, amely képes személyes fájlokat importálni a fájlkezelőn keresztül. Támogatja az epub, txt, pdf, doc, xls, ppt, jpg és más formátumokat, valamint letölthető, speciális formátumú fájlok. Érdemes megemlíteni, hogy Xiaomi E-book Note meg tudja nyitni az alkalmazásokat osztott képernyőn, függőleges és vízszintes képernyő állapotában is, ami kényelmes az összehasonlításhoz, a rekordok bővítéséhez és egyéb feladatokhoz.

Xiaomi Ebook Note - E-ink jegyzetfüzet a Xiaomi-tól

A dobozban a tableten kívül tokot, USB Type C kábelt és egy ceruzát tartalmaz, némi leírással. A táblagéphez a WPS Office Suite is tartozik alapfelszereltégben. Kétsávos WiFi támogatással rendelkezik és négy Cortex A55 maggal van felszerelve. Jelenleg a Xiaomi E-book Note E-Ink Tablet ára 2699 jüan (~151.500 Ft) és csak Kínában kapható. Még…

- Hirdetés -