Pontosabban Xiaomi Bluetooth AirDots, ami nagyon hasonlít egy másik márka BT fülesének nevére (AirPods). 🙂 Nem véletlenül. Igen, megint a név másolás, de Xiaomi módra! Na lendüljünk ezen túl és nézzük milyen új szuper kütyüt dobtak megint piacra.

A mono változatot már biztos mindenki ismeri, a Xiaomi Bluetooth AirDots ennek a sztereó változata. Nem újdonság, megannyi márka kijött már hasonló megoldással, de mint tudjuk, minőség és az alacsony ár nem igen barátok, kivéve, ha Xiaomi-ról van szó. Mivel a Youth Edition vagy magyarul Ifjúsági kiadás, érthetőbben Lite változat a konkurens fülesének árának csak az 1/5-e. Kínában 199 Jüant (22$) kérnek érte összesen, hogy egy sztereó BT5.0 fülesünk legyen kedvenc márkánktól.

Előnye a társaival szemben, hogy nem lóg kábel a nyakunkban, könnyedebben mozoghatunk. Sportoláskor alkalmazkodik fülünkhöz, kényelmesen illeszkedik, hogy komfortérzetünk se csökkenjen. Rendkívül könnyű, mindössze 4,2 g súlyú. A könnyű súlyával és kialakításával kitűnő tartást biztosít és mindkét füles 4 órán keresztül szolgáltat zenét. A töltődobozzal akár 12 órányi élettartamot is biztosítanak.

A töltődobozból kivett fülhallgató automatikusan elindul és csatlakozik a korábban párosított eszközhöz. Ezzel szemben automatikusan leáll és feltölt, amikor visszahelyezzük a dobozba. A fülhallgató mindkét oldalán érintőgombok találhatóak, amelyek a lejátszás szüneteltetésére, a hívások fogadására és elutasítására is szolgálnak.

A Xiaomi Bluetooth AirDots Youth Edition (Lite) fülhallgatót november 11-től lehet Kínában megvásárolni.

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ