Xiaomi Bluetooth Fülhallgató Mini – Bemutató

1
1857

Hát akkor folytassuk is az évet egy bemutatóval, kicsi, ám annál hasznosabb a Xiaomi kis BT fülese. Mono lévén nem zenére tervezték, hanem kommunikációra. Vezetés, sport közben, vagy olyan tevékenységnél, ahol a kezünk foglalt, jó jöhet telefonáláskor.

Az egész szerkezet mindösszesen 4,5g súlyú, így még futás közben sem fog kiesni a fülünkből, nem zavar vezetés és munka közben. 3 méretű szilikon harangnak köszönhetően szinte mindenki fülébe kényelmesen elhelyezhető.

Akkumulátora közel egy órás töltési idővel akár 10 napig is készenlétben lehet, folyamatos használat mellett 3-4 órát tud működni 40mAh teljesítménnyel. A töltő bölcsőbe mágnessel rögzül és bármilyen USB töltőbe bedugható.

IPX4 vízállósági szabványnak köszönhetően sport közben nem tesz benne kárt az izzadság, vagy ha elkap az eső. Impedanciája és frekvencia tartománya kiváló, beszédre optimalizálva. Egy gomb mind felett… hívás fogadás/elutasítás, zene indítás/leállítás (mono?), dupla bökésre hangasszisztens (Google, XiaoAI), ki/bekapcsolás, BT csatlakozás. A  fülhallgató Bluetooth 4.1 szabvánnyal csatlakozik HFP/ A2DP/ HSP/ AVRCP protokollon keresztül a telefonhoz és akár kettőhöz is egyszerre.

 

Jó szórakozást!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ