Kezdőlap Hírek Pletyka Xiaomi BlackShark – Gamer játékkonzol?

Xiaomi BlackShark – Gamer játékkonzol?

1490
- Hirdetés -
()

A BlackShark Gaming okostelefonról nem most olvashattok először. Hetek óta kering a pletyka, hogy a Xiaomi a Razer Phone-nak állítana konkurenciát saját megoldásával.

A közelmúltban a Xiaomi egyik partner cége, a Nanchang BlackShark Technology Co., Ltd. küldött ki meghívókat egy konferenciára, ahol az új gaming telefon bemutatását tervezik.  A meghívó szerint a Xiaomi BlackShark gaming termék bemutatója április 13-án lesz Pekingben.
Bár még 10 nap van addig, kiszivárgott plakátok alapján már most megnézhetitek, mire lehet számítani.

A Weibo egyik felhasználója megosztotta a BlackShark Phone állítólagos promóciós képeit. Első ránézésre akár egy Nintendo vagy Sony termék is lehetne.
A BlackShark Gaming okostelefon grafit-neon zöld dizájn egyértelműen meghatározza a célközönséget. A zöld szín alapján egyébként akár egy Razer vibe-ra is gondolhatnánk, és ami a joystick és a trigger gombok alatt látható. A bekapcsológomb melletti LED szintén zöld színű.
A képernyő 16:9-es képarányú, bal oldalán D-pad, egy botkormány és egy kisebb gomb található, melynek funkciója egyelőre nem látható. A bal oldalon megtalálható a jól ismert háromszög, négyzet, kör,  és X ikonok, egy joystick és két ismeretlen gomb.
A tetején két ütköző (fék/gáz) gomb, a hangerőszabályzó gomb és a bekapcsológomb található. Alul egy töltőport, és egy 3,5 mm-es audio csatlakozó.
Megerősített információ, hogy Snapdragon 845 processzorral fog rendelkezni. Három változatban jelenhet meg – 6/128GB, 8/128GB, és 8/256GB. Az egyéb kiszivárgott funkciók közé tartozik a Quick Charge 3.0, a 120Hz-es kijelző és az Android 8.0 Oreo alapú rendszer.

Wu Shimin, a Black Shark Technology alapítója, és vezérigazgatója szerint, a BlackShark Gaming Phone csapat tagjai különböző gyártóktól származtak, mint például a Huawei, a Samsung, és a Tencent. Ők igazi szakemberek. A cég jelenleg több mint 300 alkalmazottat foglalkoztat, ennek több mint 90%-a tervezőkből, és mérnökökből áll. Ez azt jelenti, hogy a Xiaomi nagy figyelmet szentel a dizájnra, és a játék teljesítményére.
A legutóbbi hardverrel kapcsolatos infókat itt találjátok. Áráról még semmi konkrét információ nincs.

Ezek a fotók nem megerősítettek, akár hamisak is lehetnek, ezért ne vegyétek készpénznek!
Ami viszont tény: A Razer-nek is van egy játék kiegészítő modellcsaládja, BlackShark néven.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -