- Hirdetés -
()

A Xiaomi ismét bebizonyította, hogy képes meglepni a technológiai világot. Ezúttal egy mágneses power bankkal álltak elő, amely kizárólag az iPhone 12 és újabb modellekhez készült. Ez a 5000 mAh kapacitású és 7.5W teljesítményű power bank már elérhető a JD.com webáruházban, mindössze 129 yuan (~ 6.565 Ft) áron. Az újdonság, hogy a Xiaomi egy olyan terméket dobott piacra, amely kizárólag a rivális Apple termékeihez használható, meglehetősen provokatív lépés.

Xiaomi Bemutatta Mágneses Power Bankját Kizárólag iPhone-hoz!

Vékonyság és Kompatibilitás

Az új Xiaomi mágneses power bank mindössze 12mm vastag, így könnyedén illeszkedik az iPhone készülékekhez, anélkül hogy blokkolná a kamerát. A termék 10N mágneses erővel rendelkezik, ami biztosítja a stabil rögzítést. Kompatibilis az Apple hivatalos MagSafe tokjaival, de nem használható nem hivatalos tokokkal. Ez a lépés biztosítja a Xiaomi számára, hogy a termék csak a legmagasabb minőségű kiegészítőkkel működjön optimálisan.

Xiaomi Bemutatta Mágneses Power Bankját Kizárólag iPhone-hoz!

Teljesítmény és Biztonság

A power bank támogatja a 7.5W-os vezeték nélküli töltést és a 18W-os USB-C kábeles gyorstöltést is, így akár két eszközt is tölthet egyszerre. Az akkumulátor 2.2 óra alatt tölthető fel teljesen, ami kiemelkedő sebességet jelent. A biztonságot illetően a Xiaomi nem hagyott semmit a véletlenre: a beépített NTC hőérzékelők és a fejlett szoftveres vezérlés garantálják a hőmérséklet-szabályozást, rövidzárlat-védelmet, túlfeszültség-védelmet és számos egyéb biztonsági funkciót.

Xiaomi Bemutatta Mágneses Power Bankját Kizárólag iPhone-hoz!

A Provokáció és a Zseniális Marketing Húzás

A Xiaomi lépése, hogy egy ilyen speciális terméket hozzon létre, nemcsak hogy meglepő, de rendkívül provokatív is. A cég ezzel nemcsak az iPhone-felhasználókat célozza meg, hanem a saját márkájuk felhasználóit is arra ösztönzi, hogy az Apple világába tekintsenek. Ez a stratégia hosszú távon akár a Xiaomi saját okostelefonjainak eladásait is növelheti, hiszen a márka ismertsége és elismertsége növekszik.

Xiaomi Bemutatta Mágneses Power Bankját Kizárólag iPhone-hoz!

A Xiaomi új mágneses power bankja nemcsak technológiai újítás, hanem egy zseniális marketing fogás is. Az iPhone-felhasználók most egy új, kiváló minőségű alternatívát kapnak a töltési igényeik kielégítésére, míg a Xiaomi egyre nagyobb részesedést szerez az Apple kiegészítők piacán. Vajon ez a lépés hosszú távon megváltoztatja a Xiaomi és az Apple viszonyát? Csak az idő fogja eldönteni.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -