A Xiaomi belistázott új Redmi telefonokat a Spanyol Amazon webáruházba

548
- Hirdetés -

Nem is olyan rég számoltunk be a nagy Spanyol nyitásról, ahol a Xiaomi elsőnek vetette meg a lábát a nyugat európai országokban. Induláskor nem számottevő telefon kínálattal büszkélkedhettek, de most több Redmi telefont a listára raktak.

Ezek pedig: Xiaomi Redmi Note 4, Redmi Note 5A Prime, Redmi Note 5A, Redmi 4X és a Redmi 4A. Nyitáskor csak a Mi Mix 2 és az Mi A1 volt elérhető.

A Redmi Note 4 két féle kiszereléssel kapható, 32 és 64GB háttértárral 170 eurós kezdő árral. A Redmi Note 5A Prime 160 euró, míg az egyszerűbb felszereltségű Redmi Note 5A 130 eurót kóstál.

A Redmi 4X 149 eurótól, míg az előző gyengébb változat a Redmi 4A már 100 eurótól kaphat két választható háttértárral, 32 és 64GB.

Míg az Mi A1 és a Mi MIX 2 néhány nappal ezelőtt elérhetővé vált, az Android One okostelefon, azaz az Mi A1 jelenleg már nincs raktáron. Nincs információ, amikor lesz a készülék újra elérhető. Ezzel párhuzamosan a Redmi Note 5A és a Redmi 4A szintén a “Temporary Out of Stock” (Átmenetileg kifogyott) listán szerepel.

- Hirdetés -