KezdőlapHírekXiaomi is beáll az ártalomcsökkentés sorába, jön a Xiaomi E-Cigi!

Xiaomi is beáll az ártalomcsökkentés sorába, jön a Xiaomi E-Cigi!

Ma reggel került ki a MiJia közösségi finanszírozási platformjára egy új termék, a MiJia E-cigi. Ez lesz a 140. termékük, amit a közösség segítségével hoznak létre és Xiaomi neve alatt fog futni. Az A&D E-cigaretta 199 Yuan (~30$) áron indul és jövőre már kapható is lesz. Az E-cigiről mit is lehet tudni? Először is eléggé megosztja a közvéleményt. Egyes forrásokból csak azt hallani, hogy káros, míg a másik oldalról, hogy nem annyira. Nos az igazság, lévén hogy én is 3 éve átszoktam erre az alternatívára, hogy a mára megannyi hivatalos tesztek (rövid és hosszú távú) igazolják, hogy az analóg, dohánytermék égetésével szemben 95%-al kevésbé károsabb! Mivel az E-cigarettában nem égés, hanem párologtatás megy végbe és a folyadék, amit a készülék gőzzé alakít két alap összetevőből áll. Propilén glikol és növényi glicerin. Ezek mind mind megtalálhatóak az élelmiszeriparban, nem is gondolná az ember, hogy ezt mindenki fogyasztja napi szinten. 🙂

A Xiaomi A&D E-Cigaretta finom és kompakt formája 12 cm hosszú és 1 cm átmérőjű. A test rozsdamentes acélból készült, matt textúrájú. A készülék különböző színekben is kapható, az ízének megfelelően. A gőz képzés az intelligens automata indukciós légáramlás szabályozása révén alakul ki, amikor a készülékbe beleszívsz, a fény automatikusan bekapcsol, mintha izzana a vége és elkezdi a folyadék porlasztását.

pefruit| édes vanílis

Ezenkívül ez az e-cigaretta null kalóriát tartalmaz, kollagénneket, C, A, B6, E és B12 vitaminokat, valamint a Q10 koenzimeket tartalmaz (kizárólag a hozzáadott e-liquid folyadékban). Négy ízben jön, zöldalma, menta, grapefruit és édes vanília, hogy megfeleljenek az emberek különböző ízlésének. A patron egy egyszeri felhasználású, nem folyik, nem szivárog és elméletileg 500 slukkra elegendő leves (e-liquid szleng) van benne.

xiaomi mijia e-cigi eredeti ára

xiaomi mijia e-cigi

Ha többet szeretnél tudni az E-Cigarettáról keresd fel a magyar hiteles oldalakat, mint a Gőzlér Blog, E-Cigi tesztek, vagy a E-cigi info.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek