Xiaomi autó szabadalmat engedélyeztek

829
- Hirdetés -
()

A kínai Állami Szellemi Tulajdon Hivatal április 5-én, Peking Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. “jármű” szabadalmat engedélyezett. A Xiaomi autó szabadalom egy karosszériát és egy első kameramodult tartalmazó járműre vonatkozik.

Xiaomi autó bejelentése
A szabadalmat még 2019 márciusában nyújtották be, de csak nemrég hozták nyilvánosságra. A dizájn nagyon hasonlít egy hagyományos SUV-hoz vagy szedánhoz, néhány figyelemre méltó különbséggel. Egyrészt az eleje sokkal karcsúbb és aerodinamikusabb. Nincsenek klasszikus oldalsó tükrök sem, ami a Xiaomi szerint segít javítani az autó hatótávját.

Xiaomi autó szabadalom

Egy 2021. november hónapjában benyújtott szabadalmi bejelentés a Xiaomi elektromos autókban használható nagylátószögű kameramoduljaira vonatkozik. A szabadalmat április 5-én hagyták jóvá. A szabadalom szerint a kamerarendszer több kameramodult tartalmaz, és nagy látószögű képeket készít.

A kamerák a Xiaomi autó tetején találhatók. Három kamera érzékelője biztosítja a képeket a cél irányából, mindegyik más-más látószöget rögzít. A három, azonos irányba néző kamera elhelyezésének oka az, hogy a rögzített képeken a holtfoltokat nullára csökkentsék és részletesebb képet kapjon.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -