KezdőlapHírekXiaomi Amazfit MiDong Smart band - Bemutató

Xiaomi Amazfit MiDong Smart band – Bemutató

Szeptember 20-án megjelent egy új Amazfit óra, amely egyszerre akár 56 karaktert is megjeleníthet. Kínai tesztelők már megszerezték az új kütyüt.


Az új okosóra 1,23 hüvelykes IPS kijelzőt kapott, amely széles körű vizuális effektek megjelítésére szolgál, korrekt kontraszttal, és széles betekintési szögekkel. Könnyen elolvashatunk egy üzenetet a Messenger-ből, vagy más alkalmazásból, bejövő üzenetből. Az óra tartalmaz lépésszámlálót, kalóriaszámlálót, pulzusszámmérőt, alvásmonitort és egyéb hasznos funkciókat.

Az Amazfit MiDong Smart band kijelzőjét egy harmadik generációs Corning 2.5D Gorilla® üveg borítja, melyet ujjlenyomat-taszító AF réteggel vontak be. Az óra hátulja 316L minőségű rozsdamentes acélból készült, amelyben a beépített pulzusmérőt is találjuk. 50 méter mélységig vízálló, azaz könnyű búvárkodni is vihetjük.

Az óra állítható pántja minden csuklómérethez illeszkedik, és 7 színben kapható: fekete, kék, világoszöld, szürke, sötétkék, narancssárga, és piros. Természetesen, mint bármely más Xiaomi termék, a Xiaomi Amazfit MiDong Smart band is szinkronizálható egy speciális alkalmazással a mobiltelefonnal.

 

 

 

Az óra legfeljebb 12 napig használható, feltéve, hogy napi 2,5 órát használjuk. Azaz folyamatos használat mellett 4-5 napig bírja.
Az újdonság ára $67, (kb. 17.800 Ft)

Hamarosan részletes tesztel jövünk a kütyüről.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img