KezdőlapKiemelt hírekXiaomi alapítója és vezérigazgatója, Lei Jun, Kína Minőségügyi Szövetségének jelenlegi alelnöke lett

Xiaomi alapítója és vezérigazgatója, Lei Jun, Kína Minőségügyi Szövetségének jelenlegi alelnöke lett

Xiaomi alapítója, elnöke és vezérigazgatója, Lei Jun tegnap hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Kínai Minőségügyi Szövetség alelnökévé választották. Korábban Lei Jun szerepelt a Top Tíz gazdasági szereplők között Kínában és nyilvánvaló, hogy a Xiaomi sikerei is fontos szerepet játszottak ezen eredmény elérésében. Lei Jun elmondta, hogy a Xiaomi megalakulása óta a minőségi munka volt a fókuszpontja, amivel a céget örökzöldé tette. Hozzátette, hogy a Xiaomi továbbra is fenntartja az innováció kutatást a felhasználói elégedettség javára.

Tavalyi év, nagyon emlékezetes volt a Xiaomi számára. 2017 harmadik negyedévében a Xiaomi okostelefon eladása elérte a 27,6 millió darabot, ami 201,6%-kal haladja meg a 2016-os 102,6%-ot, a piaci részesedése pedig 2016-ban 3,7%-ról 7,4%-ra emelkedett. Ugyanakkor a Xiaomi okostelefonjai közül 5 a leginkább kedvelt okostelefon volt a világ 14 országában. 2017 harmadik negyedévében a Xiaomi a legelterjedtebb márka lett a Samsung előtt Indiában – első alkalommal. 2017 negyedik negyedévében a Xiaomi okostelefon-eladása 96,9%-os növekedéssel a világ első öt legjobbja közé emelte. Azóta a januári számok megmutatták, hogy itt nem állt meg a menet, már a negyedik legnagyobb gyártó a világon!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img