- Hirdetés -
()

Még a Xiaomi 13 / Pro telefon őrület le sem csengett, de már kész a következő modell. A Xiaomi 14 / Pro nem rég bekerült az IMEI adatbázisba, tulajdonság nincs benne, de megjelenésre már lehet következtetni.

Xiaomi 14 bekerült az IMEI adatbázisba

Digital Chat Station, Weibo blogger írta ma meg, hogy iktatták a Xiaomi 14 sorozatot az IMEI adatbázisba. A sima és a Pro verziók várhatóan, idén novemberben jelennek meg és a legújabb SD 8 Gen 3 SoC fog benne dübörögni.

Xiaomi 14 bekerült az IMEI adatbázisba Xiaomi 14 bekerült az IMEI adatbázisbaAz IMIE adatbázis nem fed fel szinte semmi részletet a telefonokról. A modellszámuk 23127PN0CC / 23127PN0CG és 23116PN5BC / 23116PN5BG viszont már tartalmaz valamit. A számok első 4 számjegye a várható megjelenést, ami 2023. november és 2023. december. Valószínűleg a sima Xiaomi 14 fog előbb megjelenni, majd a Pro, de a pletykák a Xiaomi 14 Ultra telefonról is szólnak. A modellszámok végé a “C” mint Kína, a “G” mint global, tehát az egész világon egyszerre fog megjelenni. Nálunk megint csak majd 2024-ben fog megjelenni, mint a Xiaomi 13.

Még túl korai lenne a tulajdonságait feszegetni, mivel még semmi nem szivárgott ki róla. De az elvárások alapján, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lesz mind a két telefonban. A kamerák között valószínűleg a Sony IMX989 1″ képérzékelő lesz a fő modul, vagy talán több is, de ezen felül periszkópos zoomot is kaphat. Remélhetőleg a sík felületek visszaköszönnek a Xiaomi 14-nél is, a Pro persze hajlított képernyőt kaphat.

Mind két telefon 5.000 mAh akkumulátort kaphat, a sima 14, 90 W-os, míg a Pro verzió 120 W vezetékes gyorstöltéssel. A bejelentésig még bármi változhat, vagy fejlődhet és elég sok idő van még addig.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -