Xiaomi 13 Lite megjelent a Google Play Console listában

1996
- Hirdetés -

Bár a Xiaomi 12 Lite sem jelent meg nálunk, mégis elsőként kapta meg a MIUI 14 frissítést Európában. Az utódja, a Xiaomi 13 Lite pedig most jelent meg a Google Play Console támogatott termékek listájában. Szóval már biztos lesz belőle globális változat, csak kérdés, hogy ez most hozzánk is el fog jutni, vagy marad határon kívül.

Xiaomi 13 Lite megjelent a Google Play Console listábanA Xiaomi még decemberben bemutatta a Xiaomi 13 sorozatot Kínában. A Xiaomi 13 sorozat jelenleg két telefonból áll, Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro. Most úgy tűnik, hogy a Xiaomi hamarosan újabb okostelefont mutat be a 13-as sorozata alatt, a Xiaomi 13 Lite-ot . Elődeihez hasonlóan a Xiaomi 13 Lite is egy középkategóriás telefon lesz.

Xiaomi 13 Lite megjelent a Google Play Console listában
Xiaomi Civi

A telefon kódneve – Google Play Console adatbázis listájában – “Ziyi” és elméletileg a egy átkeresztelt Xiaomi Civi 2 lesz. Bár a listában szereplő eszköz képe az előző verziót mutatja, de a hardver a Civi 2-re utal. A motorháztető alatt egy SM7450 rendszerchippel van feltüntetve ami a Snapdragon 7 Gen 1-nek felel meg. 8 GB memóriával, 1080×2400 pixel felbontású képernyővel és Android 12 alapú MIUI 14-gyel van szerelve.

A megjelenéséről, pletyka szinten, a sima Xiaomi 13 és Pro társaságában kerülhet sor, a globális bemutatón. Ugyan itt fogunk megismerkedni a MIUI 14 globális változatával is. Hamarosan úgy is meglátjuk.

- Hirdetés -