KezdőlapHírekXiaomi 12T sorozat bemutató 2022.10.04. Kedd 14:00!

Xiaomi 12T sorozat bemutató 2022.10.04. Kedd 14:00!

A Xiaomi 12T telefonokról már elég sok minden kiderült, pletykák, kiszivárgott infók, stb. De a bemutató napját a mai napig titkolta a Xiaomi és hogy pontosan mit fog bemutatni. A Xiaomi 12T sorozat már biztos, de még jöhetnek meglepetések.

Magyarra fordítani megint kissé nehézkes, az új sorozat mottóját. Tegyük a pillanatot naggyá? Talán, de majd a magyar képviselet lefordítja nekünk… Szóval nagy pillanat, nagy kamera, vagy nagy kijelző, vagy mind kettő? Nézzük előbb a Xiaomi 12T sorozat tulajdonságait.

Xiaomi 12T / Pro

Xiaomi 12T sorozat

A Xiaomi 12T a Geekbench szerint a MediaTek Dimensity 8100 processzort fogja használni, míg a Xiaomi 12T Pro, a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát. A másik nagy különbség a két telefon között, az a fő kamera érzékelőjében lesz. A sima 12T a megszokott 108 MP felbontásban képes a képeket rögzíteni, ellenben a 12T Pro már az új 200 MP felbontású érzékelőt kapja. A további képrögzítő modulok elméletileg ugyan azok lesznek, 8 MP szuperszéles és 2 MP makró. Na erről inkább többet nem mondanék. Az előlapi is egyformán 20 MP lesz.

A két telefon egyébként méretben ugyan az lesz, 6.67″ AMOLED 120 Hz képfrissítéssel. ehhez párosul az 5.000 mAh akkumulátor, 120 W gyorstöltéssel.

Meglepetések

Azt csacsogják a verebek, hogy a bemutatón lesz pár új érdekesség. Ilyen pl. a Redmi tábla gépe, a Redmi Pad.

A tablet állítólag 11″ LCD panelt kap, 2K felbontással. Teljesítményét a MediaTek MT8781 processzor fogja nyújtani, ami felér kb. a Helio G99 erejével. Így a tabletből lehet külön Wi-Fi és külön 4G verzió is, mivel támogatja a 4G LTE hálózatot. Ekkora méretbe kellő akkumulátor teljesítmény is elfér, a jelek szerint 7.800 mAh fért bele, de csak 22.5 W töltőteljesítménnyel. Mivel nem egy játék gép lesz, kezdetben 3/4 GB rammal vásárolhatjuk meg, 64 GB háttértárral. Android 12 alapú MIUI 13 for Pad rendszerrel kapjuk és három szín közül választhatunk: Grafitszürke, Holdfényezüst és Mentazöld

Nem telik el fél év újabb okoskarkötő nélkül! Igen ám, de nem a Smart Band 8 jön, hanem az eddig Kínában honos Xiaomi Smart Band 7 Pro! Erről már írtam nem egy cikket is és megjelenés óta használom nagy előszeretettel! Akkora királyság a nagy képernyője és az óralapok, főleg, hogy még az asztaliteniszt is patentul méri…

Egyelőre ennyi a pletyka a jövőhét keddi bemutatóról, de addig úgy is kiszivárog minden és még lehet számítani más termékre is!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img