web analytics
KezdőlapHírekXiaomi 12 újdonságok: 6.28" A+ képernyő, gyorsabb kamera, vékonyabb test

Xiaomi 12 újdonságok: 6.28″ A+ képernyő, gyorsabb kamera, vékonyabb test

A jövőheti bemutatóig még rengeteg hivatalos infót fogunk szolgáltatni a megjelenő telefonokról. Ma reggel a Xiaomi 12 újdonságok között vannak pontos infók, nem csak hű de fajin, meg igen szép plakátok.

DisplayMate A+ képernyő
A Xiaomi 12 képernyője megkapta a DisplayMate A+ besorolást, ez a legmagasabb értékelés. 15 új képernyőrekord! Nagy pontosságú képernyő, figyelembe véve a finom megjelenítést és a tartós élményt. Kiemelkedő színpontosság és színmélység-teljesítmény, 16.000 fokozatú képernyő fényerő beállítás. Corning Gorilla Glass Victus védelem.

Gyors kamera

Új áttörés a kamerában! A gyors magabiztosság két év technológiai kutatásból és fejlesztésből fakad, az újraírt képarchitektúra pedig egy új “Xiaomi Image Brain”-t hoz magával.

Nagy képernyő kis testben

A kis test nem ugyanaz, mint egy kis képernyő. 6,28 hüvelykes A+ képernyő, a kis méretű, 69,9 mm-es ház alá szerelve. A nagyobb képernyő jobb fogást biztosít.

Vékonyabb, mint egy iPhone 13

A szélességben csak 1,6mm a különbség, de ez egy kézzel is megfogható. Xiaomi 12, egy kézzel fogható, a keskeny pont megfelelő. Hajlított test, enyhén ívelt képernyő, jobban megfelel a tenyér görbületének. A jó érzésből kiindulva találj egy jó élményt.

“Kis zászlóshajót, miért olyan nehéz elkészíteni?” Mert az eléréséhez erősebb technológiai áttörésekre van szükség. A Xiaomi legkisebb és legnagyobb sűrűségű 5G-s alaplapja: új szerkezet, rétegezés. A Xiaomi legvékonyabb szuper-nagy VC folyadékhűtése: 2600 mm², kis hőelvezetési terület, ami szinte lehetetlen. A legnagyobb sűrűségű gyorstöltő akkumulátora: a lítium-kobalt-oxid új generációja, nagy sűrűségű és alacsony hőmérsékletű.

Xiaomi 12 hands-on
Ez pedig az első hands-on kép a Xiaomi 12-ről, amit Cici Old Wei osztott meg Weibo oldalán. “Sok barát aggódik a hőelvezetés miatt, és küldenek egy valós méretű VC-lefedettségi területet, hogy mindenki lássa.”

És ezek csak a Xiaomi 12 újdonságok, a Pro és az ultra ennél jobb lesz, bár lehet, hogy csak kamerában, méretben és akkumulátorban. Majd kiderül.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img