web analytics
KezdőlapHírekXiaomi 11T Család Limitált Kiadású Ajándék Doboz

Xiaomi 11T Család Limitált Kiadású Ajándék Doboz

Az előző cikkemben és a YouTube videó végén is utaltam egy meglepetésre, ami a Xiaomi 11T Series Limited Edition Gift Box kicsomagolása. A címben olvashatod magyarul, ennek a doboznak a tartalmát mutatom be, eléggé autentikusan, hisz még én sem láttam. Szóval a videó alatt az első reakciómat hallhatjátok…
A Xiaomi 11T család technikai paramétereiről és áráról az alábbi oldalon olvashattok bővebben, ezzel nem is akartam senkit fenntartani. A telefon bemutató és teszt már folyamatban van, úgy saccolom, a következő hétvégére már mindent tudni fogok róla. Szóval kitartás és türelem!

A hazai bemutatóról pedig ide kattintva olvashattok, hallhattok egy élménybeszámolót, ha még nem tettétek volna. A videóban szereplő dobozról nem hallottam még, hogy valahol meg lehetne venni, de a Xiaomi 11T család hamarosan a hivatalos üzletekben is elérhető, mint pl. a xiaomishop.hu webáruház.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img