A Meta új funkciót fejlesztett a WhatsApp számára, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók még az elküldés előtt meghallgathassák a felvett hangüzenetet. 

Az elmúlt néhány hétben több olyan biztonsági funkcióról is beszámoltunk nektek, amelyekkel a közeljövőben bővül majd a WhatsApp, most pedig egy újabb hasznos fejlesztésről adunk hírt, amely a hangüzenetek készítésekor lehet a felhasználók segítségére.

A Meta bejelentése szerint a felhasználóknak már a küldés előtt lehetősége nyílik visszahallgatni a hangüzenetek, így lényegében addig rögzíthetjük újra és újra a felvételt, amíg az el nem nyeri a tetszésünket. Mondanunk sem kell, mennyire hasznos ez az újítás, hiszen a segítségével elkerülhetőek azok a kellemetlen helyzetek, amikor gyorsan, esetleg meggondolatlanul mondtunk fel valamit, de már csak akkor tűnt fel a hiba, amikor elküldtük az üzenetet.

Az új funkciót már elkezdte bevezetni a vállalat, így érdemes frissítgetni, és rá-ránézni a programra, mert az elkövetkezendő hetekben mindenkinél elérhetővé válik a WhatsApp hasznos újdonsága.

 

Nem ez ugyanakkor az egyetlen új funkció, amely a hangüzenetekkel való kommunikációt érinti. A WhatsApp-ügyekben rendkívül jól értesült WABetaInfo szúrta ki, hogy érkezik egy funkció a közeljövőben, amely lehetővé teszi, hogy leállíthatók, majd folytathatók legyenek a hangfelvételek. Ugyan még csak tesztelésről beszélhetünk, de azok a szerencsések, akik az alkalmazásban már látnak hanghullámokat a hangrögzítés közben, azok jó eséllyel már megkapták a hasznosnak ígérkező hangfelvétel-szüneteltetése funkciót.