KezdőlapHírekVéletlen elárulták a Mi 11 Ultra európai startját?

Véletlen elárulták a Mi 11 Ultra európai startját?

A Mi 11 Ultra telefont rendszeres olvasóinknak nem kell bemutatni, ez az a szörnyeteg, ami egy kamera kontinenssel a hátlapján jelent meg. Ez mindent tud, amit a Xiaomi ki tudott hozni 2021 elején egy hagyományos okostelefonból. A Mi 11 Ultráról és a többi újdonságról ebben a cikkben írunk.

A telefonról tudni lehet, hogy a Mi 10 Ultrával szemben végre nem csak Kínában lesz kapható. Eljut Európába és ezzel együtt remélhetőleg Magyarországra is. Az ár már ismert, 1200 eurótól, tehát nagyjából 432 ezer forinttól fog indulni, a megjelenés eddig viszont ismeretlen volt.

A Xiaomi holland Facebook oldala kirakott egy posztot, amiben arról ír, hogy egy Holland Királyság (ami nem összekeverendő Hollandiával) beli ünnepnap, koningsdag, vagyis a király napja alkalmából különleges akciókkal várják a vásárlókat. Ez önmagában nem sok mindent árul el, azonban egy Victor Droogh nevű felhasználó viccelődve megkérdezi, hogy “A Mi 11 Ultrát is leárazzák?”. Amire a Xiaomi holland oldala válaszolt: “Az jelenleg nem elérhető! Majd május 11-étől.”

Hogy direkt volt vagy véletlen? Jó kérdés. Annyi biztos, hogy Hollandiában ekkor debütál a Mi 11 Ultra, és rendszerint az európai országok nem szoktak nagyban eltérni a megjelenéseket illetően. Tehát várhatóan egy másfél-két héten belül nálunk is megjelenik a készülék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek