KezdőlapHírekVégtelen folyamatos ZOOM-on dolgozik a Xiaomi

Végtelen folyamatos ZOOM-on dolgozik a Xiaomi

A Xiaomi új szabadalma a mobiltelefonokhoz: A végtelen folyamatos optikai zoom modul megalkotása, a tükörreflexes fényképezőgép élményének nyújtása.

Végtelen folyamatos ZOOM szabadalom

A Xiaomi új szabadalma a végtelen folyamatos optikai zoom modullal foglalkozik. A szabadalom sematikus ábráján a Xiaomi mobiltelefon hatalmas képmodulja látható.

“A szabadalmi absztraktja szerint a jelen leírás egy terminál kamerájára vonatkozik, a kamera a következőket tartalmazza: a terminálra szerelt kamerát és egy zoomvezérlő kapcsolót. A kamera forgatási jelét fogadja a zoomvezérlő kapcsoló és válthat a rövid és a hosszú fókuszállapot között. A jelen leírásban a zoomvezérlő kapcsolót vezérli úgy, hogy a zoomvezérlő kapcsoló összehúzó vagy kiterjesztő jelet küldjön, megvalósítható a kamera gyújtótávolságának manuális fokozatmentes beállítása, így a felhasználó egylencsés tükörreflexes fényképezőgép élményhez juthat, korlátozott hellyel rendelkező elektronikus eszközben.”

A közelmúltban Zeng Xuezhong azt mondta, hogy a Xiaomi következő generációs AI-ISP chipjét jelentősen továbbfejlesztették a Surging C1 alapján, beleértve a személyre szabott MiCVP látásmotort, a 3A javítási algoritmust és a jellegzetes AI-javító algoritmust.

Zeng Xuezhong, 48 éves, a Xiaomi csoport alelnöke és az okostelefonok részlegének elnöke. Ő felel az okostelefonok kutatás-fejlesztéséért és gyártásáért.

Mielőtt 2020 júliusában csatlakozott a csoporthoz, Zeng Xuezhong a ZTE Corporation alelnöke és a ZTE Kína régió elnöke, valamint a ZTE alelnöke és a ZTE Terminál vezérigazgatója volt. Felsőbb vezetői pozíciókat is betöltött, többek között a Tsinghua Unigroup globális ügyvezető alelnöke, valamint a HatChip Communications Technology Ltd. elnöke és vezérigazgatója. A vállalatirányítás és a kommunikációs iparág vezető szakértőjeként Zeng Xuezhong gazdag tapasztalattal rendelkezik a vállalati stratégia, innováció és átalakítás terén.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img