- Hirdetés -
()

Az Instagram egy olyan hírfolyambeli változást tesztel, amivel a posztok a képernyő egészét kitölthetik.

A Meta az elmúlt hónapokban komolyan ráállt az Instagram hírfolyamának fejlesztésére, nemrégiben például visszavezette az időrendi feedet, amellyel a tartalmak kronológiai sorrendben jelennek meg. Adam Moseri, az Instagram vezetője most új hírfolyambeli változásról számolt be, amellyel még jobban előtérbe kerülhetnek a bjegyzések.

Az új fejlesztés hatására az összes tartalom, vagyis a fotók és a videók is a képernyő egészén foglalnak majd helyet. Hogy pontosan mikor érkezik az újítás, azt nem tudni, de a vállalat már megkezdte a tesztelést, így a következő hónapok folyamán jó eséllyel már ezzel a formátummal fogunk találkozni. A teljes képernyős tartalmak a TikTok-felhasználók számára egyébként nem ismeretlenek, ugyanis a rövid videóiról ismert platformon is ilyen formában jelennek meg a videók.

Instagram
Fotó: Instagram

A közösségi oldalak között bevett gyakorlat a másolás, a cégek előszeretettel vesznek át egy-egy, már jól bevált funkciót a konkurenseiktől. Az Instagram egyik legutóbbi újítását, a Reels-t is sokan a TikTok-klónjának tekintik, és ez nem véletlen, ugyanis egy új funkcióról van szó, aminek segítségével rövid videókat lehet egyszerűen és kreatívan szerkeszteni és azonnal publikálni.

A TikTok jól bevált rövidvideós formátumát egyébként a YouTube is átvette, és a jelek szerint nem is rosszul, az anyacég Google ugyanis nemrégiben úgy döntött, hogy megkezdi a rövid videók pénzt hozó reklámokkal való teletűzdelését.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -