- Hirdetés -
()

Nagyon nehéz a technológiai iparágban valami titokban tartani, hol sikerül, hol nem. Mint láthattuk a Mi Mix 2s és a többi eszköz esetében sem sikerült mindent eltitkolni, mindig valakinek eljár a szája és vagy véletlen kiszivárog valami infó. De vannak esetek, mikor ez elkerülhetetlen, hisz vannak páran a világon, akik direkt kutatják ezeket a háttér információkat, lásd a telefonok firmware bogarászása XDA módra. Most is egy ilyen valós bizonyíték került elő, még pedig a következő hordozható Xiaomi ketyeréről, a Mi Band 3-ról.

A következő, immáron sokadik generációs Mi Band nagyon hasonlítani fog az elődjére, a Mi Band 2-re, csak kissé fel lesz turbózva. A Spanyol oldalnak és MrPostman Telegram felhasználójának köszönhetően kerültek napvilágra ezek az információk, képek és videó.

A Xiaomi Mi Band 3 kijelzőben annyi változás került, hogy már teljes érintőképernyős, horizontális és vertikális menü került bele, hogy ne csak egy gomb nyomkodásával érjünk el a megfelelő képernyőhöz. Természetesen a gombnak nagy szerepe maradt, hisz a nem csak a képernyőn megjelenő virtuális gombokkal tudjuk elindítani, megállítani a tevékenységet, vagy elfogadni bármit. Futás, vagy más sport tevékenység mellett lehet nehézkes lenne a kicsi képernyőn megjelenő gombok megnyomása és persze a visszatérés a fő képernyőre mással nem is lenn egyszerűbb.

https://www.youtube.com/watch?v=RR6hxGrbaw8

A Xiaomi Mi Band 3 hasonlatos lesz az Amazfit Bip órához, csak nem csak oldalra, hanem le és fel is lehet az almenükben. Értesítések, időjárás, tevékenység, stopper, készülék keresés és még sok minden bekerül az új karkötőbe.

A kijelző felbontása nagyobb lett, viszont maradt monochrome, hogy megőrizze akkumulátor idejének előnyét a konkurenciával szemben és elődjéhez képest se legyen alacsonyabb. A teljes specifikáció hiányában többet nem tudunk még az új kedvencünkről, de az előd minden jó tulajdonságát megtartja és még hozzátesz minden jóságot, ismét milliók közkedvelt okos karkötője lehet. Reméljük hamarosan megismerhetjük az új Mi Band-et és az ára sem fog sokkal növekedni, hogy megtartsa a világ második hordozható okos eszközének a dobogós helyét. Amint többet tudunk róla, azonnal szállítjuk a híreket!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -