KezdőlapHírekVajon melyik telefon kapja meg elsőnek a MIUI9-et? Van egy tippünk, az...

Vajon melyik telefon kapja meg elsőnek a MIUI9-et? Van egy tippünk, az Mi6!

A kínai MIUI fórumon kaptak el egy beszélgetést az adminok között, melyben a MIUI9 fejlesztéséről és megjelenéséről beszélgettek. A fejlesztés szinte már befejeződött és hosszú teszt következik egészen augusztus közepéig. Az eddigi hírek szerint augusztus 16 volt a megjelenés időpontja, csak azt felejtették el, hogy az a fejlesztői zárt béta kiadása, a publikus persze utána pénteken, az az 19-én kerülhet nyilvánosság elé.

Az adminisztrátorok beszélgetéséből kiderül, hogy a fejlesztők már egy hónapja intenzíven a MIUI9-en dolgoznak és minden a tervnek megfelelően alakul. De a legfurcsább dolog ami még kiderült, hogy az első telefon ami megkapja az az Mi6 lesz, mivel erre a platformra tudták elsőnek megcsinálni és jelenleg csak ezzel kompatibilis. A többi telefonra csak ez után fognak sorba kijönni a MIUI9 frissítések.

Amíg hivatalos bejelentés nem érkezik, addig ezt is pletykának vesszük, tegyetek ti is így.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img