- Hirdetés -
()

A Xiaomi-tól már hosszú évek óta megszokott, hogy egyes termékeinek nem ver nagy csinnadrattát és csendben kikerülnek a Mi Áruházba. Így került ki a Xiaomi USB-C adapter is.

A Xiaomi USB-C Mini DisplayPort többfunkciós adapter négy kimenettel rendelkezik:

  • 1 USB-C
  • 2 x USB-A (Sima USB aljzat)
  • 1 Mini DisplayPort

Az átalakítót szinte minden USB-C csatlakozós Xiaomi termékkel használhatjuk és egyszerre 4 eszközt is rácsatlakoztathatunk.

A Mini DisplayPort támogatja a 4K/60Hz ultra-nagy felbontású kép átvitelét és USB 3.0 PD töltő aljzatot. Az egy idejű használat nem befolyásolja a kép minőségét, a koaxiális elrendezésű ónozott réz kábelek stabilan továbbítják a jeleket, erős antioxidáns bevonattal védve azokat.

Kompakt és hordozható. Mindösszesen 12mm vékony, elfér a táskában, zsebünkben, magunkkal vihetjük bárhova, hogy Mi6, Mi Notebook Air, Macbook vagy más USB-C-vel rendelkező gépünket felturbózzuk. Az USB 3 PD támogatás remek ötlet volt, így laptopunk képes olyan teljesítményt leadni, mint egy fali töltő. 5 – 20v és 0mAh – 3,25mAh között kínál többszintű automatikus csatlakozást, 65W teljesítmény leadásával.

Az adapter ára is megszokott Xiaomi árazás, jóval a pénztárcánk ingerküszöbe alatt, 149 Yuan, ami kb. 21$. A Xiaomi USB-C adapter jelenleg még csak Kínában kapható, reméljük eljut a magyar polcokra is, nem túl magas áron.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -