web analytics
KezdőlapHírekUltravékony Xiaomi kvarc óra érkezett

Ultravékony Xiaomi kvarc óra érkezett

A Xiaomi már rendelkezik megannyi órával, okossal, díjat nyert sima kvarccal. Termékei szinte minden felhasználást és igényt kielégítenek, de még van betöltetlen piac. Nem rég a cég elkezdte finanszírozni a Xiaomi TwentySeventeen ultra-vékony kvarcóráját, amely 179 Jüan (26 dollár). Ez az óra hasonlít az előző generációhoz, de a fő különbség az, hogy ultra-vékony, 5,5 mm-es vastagságú.

Kompakt kialakítású, és zafírüveg lencséje kiváló megjelenést kölcsönöz. A hivatalos feljegyzés szerint a Xiaomi TwentySeventeen ultra vékony kvarcóra unisex (férfiak és nők számára készült), de a hölgyeknek rendkívül lenyűgöző lehet az ultra-vékony kialakítás miatt. A termék fémszerkezetének optimalizálásával az ultravékony kvarc mélyen be van építve, és mozgáskor közel áll a csuklóhoz. A heveder és a tárcsa ugyanabból a 316L rozsdamentes acélból készült, amelyet 16 lépcsős kézi polírozással alakítottak ki.

Az óra teste japán acélból készült, különleges eljárással, az üveg pedig zafírból. Az óra szinte elpusztíthatatlan, Mohs skálán vetekszik a gyémánttal. Ráadásul egy különleges bevonattal is rendelkezik, mely meggátolja a csillogást és az ujjlenyomatot.

Ezenkívül az ultra-vékony kvarcóra szíja szintén kiváló minőségű, milánói rozsdamentes acélból készült, amely elegáns megjelenést biztosít.

A csodálatos Xiaomi TwentySeventeen ultra vékony kvarcórából három színösszeállítás közül választhatunk. Kristály gyémánt fekete, káprázatos ezüst és aranyozott. Az óra nem rendelkezik semmilyen okos tulajdonsággal, csak egy óra. Vízállósága 3ATM, az az 30 méterig lehet vele lubickolni.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img