Ultra professzionális takarítógép a Xiaomi-tól

1795
- Hirdetés -
()

Ha a Xiaomi Truclean W10 Pro egy tökéletes eszköz a tisztaságmániásoknak, akkor az Ultra verziója, egyenes a Kánaán! A Xiaomi Truclean W10 Ultra rendelkezik a Pro minden jóságával és még többet nyújt, mint eddig bármi. A Xiaomi Smart Vacuum X10+ robotporszívóhoz hasonlóan rendelkezik egy minden az egyben dokkolóval és egy hétig nem kell a rúdporszívóval foglalkozni, tisztítani, vizet cserélni, stb.

Xiaomi Truclean W10 Ultra

A Xiaomi Truclean W10 Ultra egy nagyon fejlett takarítógép, a Pro minden tulajdonságával rendelkezik és még egy kicsivel többel is. Funkciójában szinte megegyezik, porszívó, feltörlő, felmosó. A szívóereje egy kicsit nagyobb az Ultra-nak és nem mellesleg melegvízzel mos fel, nem hideggel, mint a Pro. Ez miért jó? Ha ezt el kell magyaráznom, hát legyen. A meleg víz jobban oldja a zsírokat és olajokat, ezáltal hamarabb fellazítja a makacs foltokat. Aki már mosogatott életében, az tudja, hogy hideg vízzel lehet mosogatni, de nem érdemes, mert adtunk a kosznak egy pofont, de minden a tányéron marad.

Xiaomi Truclean W10 Ultra

A porszívó képes a vizet makacs foltok esetén 75 ºC hőmérsékletre felmelegíteni pillanatok alatt és minden szennyeződést maradéktalanul felnyalni a padlóról. Erre rásegít a különleges felmosó henger, amit még menet közben is tisztán tart, hogy ne kend szét a mocskot. Másodpercenként 15 alkalommal nedvesíti újra a hengert és a lemosott koszt külön tartályban tárolja, így mindig tiszta vízzel moshatunk fel.

Ultra intelligens tisztítóállomás

Xiaomi Truclean W10 Ultra

Amíg a Pro változat a dokkolóra téve önmagát tisztítja ki, addig az Ultra miden részét a dokkoló tisztítja meg. Ezen felül cseréli a vizet, feltölti a tartályt, tölti az akkumulátort, szétválasztja a nedve és száraz hulladékot, megszárítja a hengert.

Xiaomi Truclean W10 Ultra

Szóval a porszívó tisztaságával, töltöttségével szinte sosem lesz gondunk, bármikor a rendelkezésünkre áll, ha kell.

Ultra intelligens valós idejű érzékelő

Az Ultra fel van szerelve egy intelligens érzékelővel, mely felméri az előtte lévő padló szennyezettségét és ahhoz állít be mindent. Automatikusan beállítja a víz mennyiségét és a szívás erősségét, hatékonyan meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát és mélytisztítást végez a víz pazarlása nélkül.

Kapacitás

Nem újdonság, hogy az Ultra is egy vezeték nélküli rúdporszívó, de inkább takarítógép. A tudásához mérten egy egészen nagy akkumulátort kapott, pontosan 3.680 mAh kapacitással, hogy az egész lakáson végig tudja menni. Az akkumulátor általános felhasználás mellett kb. 35 percig képes üzemelni egy töltéssel. A tiszta víz tartálya 745 ml, ami elegendő szinte minden lakás padlójára, vagy kisebb iroda is feltakarítható vele. A koszos víznek viszont kicsit kisebb, 640 ml űrtartalom áll a rendelkezésre. Kb. egy teljes takarítás alatt, ennyivel csökken a víz mennyisége és a visszaszívott, koszos víz el fog férni benne.

Fantasztikus készülék a Xiaomi Truclean W10 Ultra! Előremutató, innovatív és szinte már NASA technológia. A Xiaomi igen csak felkészült a padlótisztításból, elkészítette a legjobb robotporszívót, a rúdporszívók királyát és most lapot húzott 19-re. A Pro változathoz képest egy kicsivel magasabb ár és szerintem annyira nem tükrözi azokat a plusz funkciókat. Mármint többet ér, mint amennyit elkérnek érte! Profi gép kell, profi tisztasághoz? Hát itt van!

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -