KezdőlapHírekPletykaÚjabb Xiaomi Redmi 5 Plus fotók szivárogtak ki, már biztos a teljes...

Újabb Xiaomi Redmi 5 Plus fotók szivárogtak ki, már biztos a teljes képernyő!

Közeleg a következő nagy vásárlási láz Kínában még a fekete péntek előtt, ez pedig a dupla 11. November 11. Kínában az üzlet napja, amin óriási webes értékesítések keretében mindenki hatalmas eladásokat realizál. A Xiaomi erre a napra készülhet a következő nagy dobásával, ami a Redmi sorozat két fő tagja lesz, a Redmi Note 5 és a Redmi 5 Plus. A cég terve, még idén eladni 100 millió telefont, amit bőven meg fog valósítani, ha valóban kiadja még 11 előtt a Redmi 5 Plus telefont, hisz az utóbbi időkben olvashatott pletykák szerint nagy dobás lesz!

A Redmi 5 Plus a dupla 11 sztárja lesz. Nagyon ígéretes a dizájn, amire már most rengeteg rajongó szeme felcsillant a teljes képernyős Redmi láttán. 5.99″ átmérő, 18:9 képarány, FullHD+ (2160x1080p) felbontás, ultravékony kávák, mind mind hihetetlen külsőt kölcsönöz a telefonnak, viszont nincsenek kapacitív gombok. Már bestbuy!

Hátulról viszont a tavalyi Redmi Pro köszön vissza kis különbségekkel. A két kamera közvetlen egymás alatt helyezkedik el, alatta egy tónusú LED vaku, majd a szokásos ujjlenyomat olvasó. A kamerát elméletileg 12 + 5 MP páros fogja képviselni.

A képek alapján még csak két színvilágra derült fény, szürke hátlap, fehér előlap és teljes fekete. Belső komponenseiről csak találgathatunk, a pletykák két féle processzort is ígérgetnek, a Snapdragon 625 vagy 450-et. Ha a S450 SoC kerül bele, akkor viszont a képernyő nem lehet nagyobb felbontású mint 720p (HD+). Memória és háttértár páros a szokásos, 3/34 vagy 4/64. Modem frekvenciákról kár is beszélni, majd megvárjuk a Global verziót! Árát 800 Yüan körülire saccolják, bár ezek csak feltételezések, nem több mint puszta pletyka. Majd minden kiderül ha a Xiaomi végre lerántja a leplet az új Redmi készülékekről.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img