Bár nincs túl messze a Redmi K30 Pro bemutatója, de mint ismeretes, a gyártó folyamatosan ontja magából az új termék tulajdonságait.
A Redmi K30 Pro pop-up szelfi kamerája nem újdonság, nem is a technológiára gondolok, hanem a külcsínre. Bár a Redmi K20-hoz (Mi 9T/Pro) képest a kamera minősége is jelentősen növekedett, de a mechanika biztonsági funkciói is. Az mozgatásért felelős elektronika 0.1 mp alatt reagál leeséskor – amit elneveztek 3D gravitációs érzékelésnek – ami 16.6%-os reakcióidő növekedéshez vezetett. Ehhez társul a biztonsági rugó, ami az ütések erejét hivatott csökkenteni.

Emellett a felugró kamera tok oldalán található led jelzőfény színét is meg lehet változtatni, öt színből lehet választani, kedvünk szerint.

A Redmi K30 Pro ismét flagship-nek készül a Redmi telefonok között, de ár/érték arányával simán helyt áll a legnagyobb telefonok között. Kijelzője a legújabb Samsung E3 AMOLED technológiával lesz felvértezve, 5.000.000:1 kontraszt aránnyal, 1.200 nit max fényerő, HDR10+, 180 Hz mintavételezés.

Lu Weibing (kínaiból fordítva)

A K30 Pro megkapta a TÜV Rheinland szemvédelem globális tanúsítványát, de a szemünk védelme valójában több, mint az “alacsony kék fény” kibocsájtás. A hardver szempontjából valamennyi rendszerünk alapkivitelben a Samsung E3 AMOLED képernyőkkel van felszerelve, ami jelentősen javítja a képernyőkijelző minőségét. A szoftver szempontjából az új napfény képernyő + a éjszakai képernyő technológia kényelmesebb szemkörnyezetet biztosít. Ugyanakkor az egészséges és kényelmes útmutatás szempontjából, Kapcsolja be a képernyő időkezelését a telefon hosszabb használatának ellenőrzéséhez.
A gyakori „sötét fény villogása” probléma teljes körű DC tompító szemvédő technológiáját használja, villogás nélkül, és átfogóbb szemvédelmet biztosít.

Redmi K30 Pro HDR10+ kijelző

Közzétette: Szabó Kornél – 2020. március 19., csütörtök

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ