KezdőlapHírekPletykaÚjabb pletykák/hírek a Xiaomi Mi6x (Mi A2) közelgő telefonról

Újabb pletykák/hírek a Xiaomi Mi6x (Mi A2) közelgő telefonról

Egy hete épp írtunk a közelgő Mi 6x / Mi A2 telefon megjelenéséről a TENAA oldalán és jó pár paraméter napvilágot látott. Ezen felül kiderült pár dolog a telefonról, miszerint Android Oreo 8.1 rendszerrel fog bemutatkozni, az Mi A2 természetesen a Google Android ONE program részeként, a kínai verzió, az Mi 6x MIUI alapjáról még nem tudni semmit, de ugyan az lehet, tehát Android 8.1. A telefonok képernyője a trendnek megfelelően 18:9 képaránnyal és FHD+, az az 2,160 x 1,080 pixel felbontással, 5,99″ képátlóval.

Az Mi 6X-ről kiderült, hogy a Qualcomm Snapdragon 626 SoC fogja hajtani, 4GB RAM-ot és 64GB háttértárat fog tartalmazni, bár ez lehet az alap kiszerelés, lehet még 128GB-os verzió is jöhet. Hátsó kamera követi az elődöket és dupla kamera marad, de lehet, hogy vízszintesről átmegy függőlegesbe, ahogy a Mix 2s és az Mi7. Az egyik érzékelő 20, míg a másik csal 8MP f/2.0 és f/1.8 rekeszértékkel. Az előlapi kamera is egy érdekes és impozáns 20MP f/2.0 kamera, ami a szelfimániás rétegnek nagyon kedvező lehet. Aksiban viszont picit kevésnek érzem és ez másnak sem fog tetszeni, 2.910 mAh. Lehet az új Android és az optimalizálás eleget tesz, hogy a telefont legalább 2 napig kiszolgálja. A méretekről nem sokat árul el, 7,3mm a telefon vastagsága, ami az elődhöz képest mit sem változott, ráadásul a súlya is maradt 165g.

Remélem hamarosan megtudjuk, hogy valódiak e ezek az értékek, bár az Mi A1 2017 szeptemberében mutatkozott be, nem elképzelhetetlen, hogy hamarabb kapjuk idén.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img