- Hirdetés -
()

Egy hete épp írtunk a közelgő Mi 6x / Mi A2 telefon megjelenéséről a TENAA oldalán és jó pár paraméter napvilágot látott. Ezen felül kiderült pár dolog a telefonról, miszerint Android Oreo 8.1 rendszerrel fog bemutatkozni, az Mi A2 természetesen a Google Android ONE program részeként, a kínai verzió, az Mi 6x MIUI alapjáról még nem tudni semmit, de ugyan az lehet, tehát Android 8.1. A telefonok képernyője a trendnek megfelelően 18:9 képaránnyal és FHD+, az az 2,160 x 1,080 pixel felbontással, 5,99″ képátlóval.

Az Mi 6X-ről kiderült, hogy a Qualcomm Snapdragon 626 SoC fogja hajtani, 4GB RAM-ot és 64GB háttértárat fog tartalmazni, bár ez lehet az alap kiszerelés, lehet még 128GB-os verzió is jöhet. Hátsó kamera követi az elődöket és dupla kamera marad, de lehet, hogy vízszintesről átmegy függőlegesbe, ahogy a Mix 2s és az Mi7. Az egyik érzékelő 20, míg a másik csal 8MP f/2.0 és f/1.8 rekeszértékkel. Az előlapi kamera is egy érdekes és impozáns 20MP f/2.0 kamera, ami a szelfimániás rétegnek nagyon kedvező lehet. Aksiban viszont picit kevésnek érzem és ez másnak sem fog tetszeni, 2.910 mAh. Lehet az új Android és az optimalizálás eleget tesz, hogy a telefont legalább 2 napig kiszolgálja. A méretekről nem sokat árul el, 7,3mm a telefon vastagsága, ami az elődhöz képest mit sem változott, ráadásul a súlya is maradt 165g.

Remélem hamarosan megtudjuk, hogy valódiak e ezek az értékek, bár az Mi A1 2017 szeptemberében mutatkozott be, nem elképzelhetetlen, hogy hamarabb kapjuk idén.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -