web analytics
KezdőlapHírekÚjabb pletyka, kiszivárgott az Mi6 Plus hátlapja!

Újabb pletyka, kiszivárgott az Mi6 Plus hátlapja!

Az áprilisi Mi6 indulása óta rengeteg pletyka, találgatás híre röppent fel az interneten a nagyobb testvérről, az Mi Plus-ról. Arról is keringtek félhivatalos bejegyzések, hogy nem lesz Mi6 Plus, hanem Mi Note 3 következik és ha lépést akar tartani a Xiaomi, akkor hasonló, vagy jobb felépítéssel jönne mint az Mi6 Plus.

Jó megfigyelhető, hogy a “nagytestvér” felépítése teljesen megegyezik a sima Mi6 felépítésével, a hátlapi kettős kamera és két tónusú vaku ugyan ott helyezkedik el. A hátlap oldalai ugyan úgy íveltek, tehát ugyan az a gyönyörű üveg hátlapja lesz, mint az Mi6-nak, ami 12 napig készül 40 lépésben.

Reméljük a nagyobb kijelzőhöz nagyobb akkumulátor és nagyobb memória/tárhely társul. Az Mi6 5,15″ kijelzőjéhez képest az Mi6 Plus 5,7″ kijelzőt fog kapni, ami már a phablet kategóriába teszi. Belső komponensei valószínűleg ugyan azok lesznek, mint a sima Mi6-ban, Snapdragon 835 SoC, 6GB RAM, 64/128GB háttértár, 12MP hátsó dupla kamera és az első 8MP selfie kamera.

Hivatalos információnk nincs az Mi6 Plus kiadásáról és megjelenéséről, ezek csak pletykák. Kövess minket, hogy megtudd a legfrissebb híreket és valós információkat!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img