- Hirdetés -
()

A Xiaomi folyton-folyvást agyal valami újdonságon, amivel meglephetnek minket, rajongókat, de tovább megyek, az egész világot! Bár nem minden ötletet valósítanak meg, ennek oka lehet a hiányzó technológia, a találmány túl elvetemült, vagy a világ még nem készült fel ilyen újdonságra.
A Xiaomi legújabb agyszüleményének vizuális megvalósítását, ismét a LetsgoDigital-nak köszönhetjük, amely külön veszi a telefon képernyőjét és házát. Így teszi lehetővé “kétkomponensű” telefon létrehozását. A képernyőn kívül minden egység a házban található meg, kamerákkal és érzékelőkkel együtt. Így a cserélhető képernyő a már meglévő átlátszó technológiát tartalmazza, így a szelfi kamera, közelség érzékelő, környezeti érzékelő a teljesképernyőn keresztül fog működni. Ezen kívül a fizikai gombok , akkumulátor, USB-C csatlakozó, hangszóró és mikrofonok is a házban találhatóak.

A képernyő nélkülöz minden lyukat, notchot, stb, így végre a MIX és T/K sorozatú telefonokhoz hasonlóan megvalósul a valódi teljesképernyő. A képernyő elején azért még jól látható vékony keret, ami jelen helyzetben szinte teljesen értelmetlen, hisz eddig azzal magyarázták, hogy ott helyezkednek el az antennák… vagy még most is? Miért nem a házban vannak, hogy végre a kávát is elfelejthetnénk.

De vajon mi lehet ennek az értelme? Lehet e külön is használni? Ha pl. BT kapcsolat van a kettő között és a képernyőben van is van egy kis akku, akkor talán a ház nélkül is használható lenne, távolról irányítható lenne a kamera, vagy valami hasonló. De persze akkor jöhetne jól, ha összetörjük, csak egyszerűen veszünk egy új képernyőt és kicseréljük magunknak. Neked milyen ötleted van erre a szabadalom értelmére?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -