Újabb hírek a Xiaomi Mi 6X (Mi A2) telefonjáról, a TENAA oldalán bukkantunk rá – frissítve

1427
- Hirdetés -

Holnap nagy meglepetések várhatnak ránk a Xiaomi Mi Mix 2s bemutatón, de addig is egy újabb készülék került ki a TENAA oldalára, a Xiaomi Mi 6X (Mi A2)!

Hát ilyen lesz az Mi 6X (Mi A2).

Az új trendnek megfelelően teljes képernyő, bár a képen nem egyértelműen látszik, de a felső káva szokásos vastagságú, amiben beszédhangszóró, kamera és az érzékelők foglalnak helyet. Az alsó káva nem látszik, hogy ott lehetnek a fizikai gombok, de mivel az ujjlenyomat olvasó hátul van, így elől valószínűleg csak virtuális gombok lesznek.

A telefon hátuljára joggal rámondható, hogy olyan ájfonikszes, a horizontális kamera elhelyezés helyett vertikálist alkalmaznak, ilyen lesz a holnap bemutatandó Mi Mix 2s és az utána következő Mi7. A többi részlet szokásos Xiaomi-s, a Mi logó és az ujjlenyomat olvasó.

Oldalról nézve érthetetlen konstrukciót láthatunk, a telefon vastagság oltárán feláldozott hatalmas, kitüremkedő kamera modullal. Jelentkezzen, aki szintén nem érti, hogy ebben mi a jó… A szokásos gombok jobb oldalt, bekapcsoló és hangerő, bal oldalt a dupla kártyás SIM tálca. 2 SIM vagy 1 SIM + SD.

A Xiaomi Mi 6X (Mi A2) az elődjéhez képest kissé hosszabb és szélesebb lesz, a 5.99 inch-es teljes képernyőnek köszönhetően, viszont a keskenyebb a kisebb, 2910 mAh akkumulátor miatt (Mi6 3350 mAh). Az Mi6 sem volt valami vastag (7,45 mm), de legalább nem lógott ki a kamera…

Egyébiránt a zárójelben írt Mi A2 lehetősége is adott, hisz tavaly is Kínában az Mi 5X európai verziója lett az Mi A1, többnyire operációs különbséggel és ez most sincs kizárva.

További részletek nem tudtunk meg, így most nem mennénk bele találgatásokba, de a TENAA bejelentés után 2-3 hónappal általában meg szokott jelenni a készülék. Addig is résen leszünk és ha valami pletyi vagy infó napvilágot lát, azonnal jövünk!

- Hirdetés -