KezdőlapHírekÚjabb hatalmas üzletet nyitott a Xiaomi

Újabb hatalmas üzletet nyitott a Xiaomi

A Xiaomi-nak már nem ez az első ilyen jellegű üzlete, nem a Mi Store kisboltokról van szó, hanem olyan brutálisan nagy üzletekről, amiben nem csak a technológiai termékfelhozatal látható, tapintható és megvásárolható, hanem szinte a teljes háztartási, kényelmi és egyéb hasznos kiegészítők, gépek, kütyük.

Az új üzlet nem Kína központjában található, Shenzhen, Nanjing, Wuhan vagy Xi’an, hanem Wulidun bevásárlónegyedben, Laoshan kerületben, Hefei városában. Ezzel egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Xiaomi, hisz ezzel is növeli az offline jelenlétét az országban, ami 2019 Q1 gazdasági jelentései szerint nem árt.

Az áruház, a nyitáskor nem a teljes termékfelhozatalt kínálja, de így is több mint 2.000 termék található meg, 17 témakörben. A Xiaomi nem csak egy telefon gyártó, sőt első terméke a MIUI Android rendszer volt és azóta rengeteg tech kütyü mellett szinte a teljes háztartásra megoldást kínál. A konyhában nem csak a sütő, főzőlap, elszívó, kávéfőző lehet Xiaom, hanem az asztalok, székek, konyhapultok, stb.

Ugyan így a fürdőszoba: mosogatógép, szárítógép, borotva, fogkefe, törülközők, szekrény, csap, víztisztító, szappan és adagoló, fésű, hajkefe, bőrápoló szerek, sampon, fogkrém… sorolhatnám reggelig. De a hálószobák és nappalik sem kivételek: szekrények, ágyak, kanapék, lámpák, klímák, párnák, huzatok, stb.

Természetesen a kényelmi és szórakoztató ketyerék sem maradhatnak ki, mérlegek, párásítók, ventilátorok, VR szemüvegek, fejhallgatók… A megnyitó remekül sikerült, rengetegen voltak kíváncsiak az üzletre, amit nem is csodálok.

Megnyílt a Xiaomi első óriás fizikai üzlete, több mint 2.000 különböző termék, 17 kategóriában. Hamarosan jövünk a részletekkel!

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. május 2., csütörtök

Ilyen üzletek jelenleg csak Kínában találhatóak, bár Indiában is szorgoskodnak, nem rég nyitották meg az ezredik különleges Xiaomi boltot. Európában jelenleg csak kisebb-nagyobb Mi Store üzletek vannak jelenleg, ilyen óriás áruházak nyitása még tervben sincs… sajnos.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img