- Hirdetés -
()

A Xiaomi sosem tudta teljesen titokban tartani a közeledő készülékeinek eljövetelét, a MIUI belső alpha verzióiban sorra felbukkannak az új telefonok kódnevei. Kínai kollégák és az XDA Developers szemfüles programozói vették észre, de még most sem a Mi Mix 4 bukkant elő.

Xiaomi CC9 Pro

A MIUI 12 rom sok adatod hordoz és néha azt is, ami még nem is létezik, mármint publikusan. A legújabb kiadásban három új kódnévre bukkantak, Apollo, Gauguin és Gauguin Pro. Az Apollo-ról még szinte semmilyen információ nincs, pletykaként is csak a Mi 10 utódjának vizionálnak, de a Gauguin és Pro több mint valószínű a Xiaomi CC10 és Xiaomi CC10 Pro telefonok lesznek, melyek akár a globál piacon Xiaomi Mi 10s és Xiaomi Mi 10s Pro néven láthat napvilágot.




A Gauguin telefonokról még egy információ derült ki, hogy a sima 64 MP főkamerával fog jönni, a Pro viszont 108 MP felbontásban képes majd képet készíteni. Ééééés ennyi. egyelőre a kódokból ennyi derült ki, de amint többet tudunk az érkező telefonokról, azonnal jövünk a részletekkel, itt és Facebook felületeinken!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -