A Xiaomi India ma bejelentette, hogy újabb rekordot állítottak fel. 2018. október 29-én 12 órakor Indiában a Xiaomi egyszerre több mint 500 boltot nyitott 14 különböző városban.

A terv szerint Indiában 2019 végére összesen 5.000 boltot akarnak nyitni és ahogy ismerjük őket, meg is fogják tenni. A Xiaomi India elnöke Kumar Manu Jain nyilatkozta az új Guinness világrekord tanúsítványt átvételekor:

EZ EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES PILLANAT A XIAOMI INDIA SZÁMÁRA, HOGY MÉG EGY ÚJABB GUINNESS VILÁGREKORDOT ÜNNEPLÜNK, MIUTÁN CSAK KÉT HÓNAPPAL EZELŐTT ELÉRTÜK AZ ELSŐT. 5 EGYMÁST KÖVETŐ NEGYEDÉVBEN LETTÜNK INDIA ELSŐ SZÁMÚ OKOSTELEFON MÁRKÁJA. AZ ELMÚLT NÉHÁNY NEGYEDÉVBEN AZ OFFLINE SZEGMENS NAGY SIKERTÖRTÉNET VOLT SZÁMUNKRA, AZ OFFLINE PIACI RÉSZESEDÉSÜNK KÖRÜLBELÜL EGY ÉV ALATT 40-SZERESÉRE NÖVEKEDETT. MÍG A MI HOME & MI PREFERRED PARTNER ÜZLETEINK KIVÉTELESEN JÓL TELJESÍTETTEK A METRÓ- ÉS NAGYVÁROSOKBAN, JELENLÉTÜNK KISEBB VÁROSOKBAN ÉS FALVAKBAN MÉG EDDIG ELHANYAGOLHATÓ VOLT.

AZ ONLINE KISKERESKEDELEM MÉG MINDIG HATALMAS SZEGMENS AZ ORSZÁGUNKBAN, AHOL A VIDÉKI RÉGIÓKBAN A OFFLINE PIAC KÖZEL 40%-A TALÁLHATÓ. MINT MÁRKA, ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK ANNAK BIZTOSÍTÁSÁRA, HOGY MINDEN MI RAJONGÓ HIHETETLENÜL BECSÜLETES ÁRAKON, KÖNNYEDÉN HOZZÁFÉRHESSENEK A LENYŰGÖZŐ ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEKHEZ. EZEKKEL AZ ÚJ KISKERESKEDELMI INTÉZKEDÉSEKKEL EGY LÉPÉSSEL TOVÁBBHALADUNK, ÉS ÁTJÁRÓKÉNT SZOLGÁLUNK EGY “INTELLIGENSEBB INDIA” ÉPÍTÉSÉHEZ, AHOL MINDEN MI RAJONGÓ ÉS A VIDÉKI INDIAI FOGYASZTÓK UGYANOLYAN FELHATALMAZÁST KAPNAK ARRA, HOGY ÉLVEZZÉK A LEGJOBB INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁT. REMÉLJÜK, HOGY EZ A LÉPÉS SOK ÉLETET JOBBÁ VÁLTOZTAT, ÉS ÍGÉRJÜK, HOGY TOVÁBBRA IS AZ INNOVATÍV TERMÉKEK LEGJOBBJAIT, VALAMINT AZ INNOVATÍV MÁRKA-ÉLMÉNYT KÍNÁLJUK.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ