KezdőlapHírekÚjabb csiki-csuki telefon tervek a Xiaomi-tól, beindult a copy-paste gyár?

Újabb csiki-csuki telefon tervek a Xiaomi-tól, beindult a copy-paste gyár?

Láttunk pár jó és halott ötletet már a Xiaomi-tól, de mintha a tervezők nyomtak volna egy CTRL+C – CTRL+V billentyűkombót és beadták, mint ha zsír új agyszülemény lenne.
Na jó, azért ez kicsit túlzás volt, de az eddig megjelent csukható/nyitható telefonokat gondolták tovább, mit pl. Motorola Razr 5G, ami szintén egy kagylótelefon, hajlítható képernyővel. A LetsgoDIGITAL vizuális élménnyel gazdagítva, a Xiaomi tovább vitte a vonalat és egyből 4 kamerás verziót agyalt ki, bár a szelfizés annyira nem erőssége a telefonnak és az sem tiszta, hogy miért alul vannak a kamerák, mikor tot fogjuk a telefont.

Na hát ez már használhatóbb, mivel van egy nagy kinyitható kijelzőnk, felette egy kis csíkban a szelfi kamera és hátul pedig egy tripla csoport, amivel mindent IS fotózhatunk. Mivel a kijelző körbeér és összecsukva is van egy fél, így kinyitás nélkül értesülhetünk mindenről, mint üzenetek, hívások, stb. és fel is tudjuk venni. Ezt adom!

Na és akkor jöjjenek a Samsung vagy Huawei koppintások, a klasszikus oldalra nyitható variánsok. itt is, mint az első telónál, médiafogyasztásra alkalmas, vagy játékra, fotózásra, szelfizésre, stb. Van egy nagy kijelzőnk kinyitva, becsukva egy kicsi, amin minden információ is látható.

Aztán itt a következő példány, ami már kerekebb élekkel kecsegtetőbb külsővel, nem beszélve a kis vékony információs kijelzőt a telefon elején. Na hát itt a szelfizést el lehet felejteni, abban a kis sávban aztán semmit nem látni magunkból. De kinyitva máris ott van a hatalmas kijelző filmezni vagy játszani, a hátlapon egy csomó kamera, hogy minden kép fain legyen. Ha választani kellene, akkor inkább az előző…
Nem csukható/nyitható a következő terv, hanem a Mi Mix Alpha továbbgondolt változatai. A képernyőt nem oldalt vezeti körbe a telefonon, hanem lent és fent, így kiküszöbölve a fogáskor elvesző hasznos felületet. Ráadásul bármerre is forgatjuk, a főkamerát használjuk mindenre. Ez már tetszik! De tudom tudom, hogy teszünk rá üvegfóliát? Hát sehogy…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek