KezdőlapHírekÚjabb Amazfit óra közeleg, bővített funkciókkal, jobb egészség monitorozással

Újabb Amazfit óra közeleg, bővített funkciókkal, jobb egészség monitorozással

A Huami sosem tétlenkedik, rengeteg újdonsággal és kiváló minőséggel folyton lenyűgözi az okos órák és karkötők szerelmeseit. A Huami gyártja az Amazfit termékeket és bedolgozik a Xiaomi-nak, nekik köszönhetjük a Mi Band sorozatot is.
A napokban a Huami hivatalos Weibo oldalán jelentette be a következő generációs órájának eljövetelét, amit szeptember 22-én fog bemutatni a nagyérdeműnek. A bejelentés óta sok minden nem derült ki, de olyan új vagy meglévő továbbfejlesztéséről hullott le a lepel, ami túlmutat a jövőn.

Az új Amazfit óra a NetEase Cloud Music szolgáltatással egycsilimillió zenével lesz ellátva, amit WiFi-n keresztül online hallgathatsz de le is tölthetsz az órára, hogy offline is élvezhesd kedvenc zenéidet sportolás közben.

Továbbfejlesztett egészségügyi platformmá válik a csuklód az új Amazfit órával. Nem csak egy egyszerű pulzusmérésen alapuló számításokkal és kimutatásokkal operál, hanem igazi véroxigénszint mérést is tud majd végezni.

A közelmúltban a Huami Technology és a Prudential Corporation Asia bejelentette, hogy kibővítik partnerségüket, hogy egyesítsék a Huami Technology intelligens hordható technológiáját a Prudential digitális egészségügyével. A „Pulse by Prudential” alkalmazás integrációja lehetővé teszi a Pulse szolgáltatási funkcióinak beépítését a Huami Technology intelligens óráiba és karkötőibe, ezáltal a Pulse felhasználói átfogóbb egészségügyi információkhoz és szolgáltatásokhoz juthatnak.

A bemutatóig még biztos feltárul néhány új tulajdonság és talán az óra is maga, addig legyetek türelemmel, amint többet tudunk itt cikkben, vagy a Facebook oldalunkon azonnali hírben máris tudatjuk!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek