- Hirdetés -
()

A Xiaomi notebook terén sem hanyagolja el rajongóit, egyre jobb és ütősebb konfiggal látja el a felső kategóriás készülékeit. Tegnapi napon került bemutatásra a Gaming sorozat második generációja, amin belül négy összeállítás választható ki teljesítmény alapján.

A Xiaomi Mi Gaming Laptop 2 teljesítmény és pénztárcánk alapján választható processzorral és grafikus kártyával. A processzorokból a nyolcadik generációs Intel i5 és i7, míg a grafikus teljesítményért felelős VGA kártyából pedig a GeForce GTX 1050 és 1060 közül választhatunk. Így 4 féle felállásban 4 féle árral is számolhatunk.

A legolcsóbb kivitel, amiben Intel i5-8300H processzor, 8GB DDR4 RAM és GeForce GTX 1050 Ti 4GB kártya van, 6.699 Jüan-ba kerül, ami átszámolva ma forintra 271.150 Ft. Ellenben a legdurvább konfig, ami Intel i7-8300H processzort, 16GB DDR4 RAM-ot és GeForce 1060 Ti 6GB kártyát tartalmaz, már 8.999 Jüan, ami nagyjából 364.235 Ft. Igazi e-sport teljesítmény szörny! A notebookban csak a processzor és a grafikus kártya a különbség (kivéve a legdrágább 16GB RAM), minden más alkatrész ugyan az. Méretbeli különbség a grafikus kártyáknál vehető észre, a 1050-es vastagsága 16,9mm, míg a 1060 kártyát tartalmazóé pedig 20,9mm. A képernyője mindegyiknek 15,6″ átmérőjű , FullHD felbontású és 81%-os képernyő-test arányú, ami kis fejlődés az elődhöz képest. Háttér tároló egység mindegyikben 256 GB SSD + 1 TB, Dolby Atmos hangfalakkal érkeznek, valamint UHS-II kártyanyílással is felszereltek, ami nagyon hasznos a videó szerkesztéshez, kompatibilis a Windows Hello szolgáltatással és a szokásos ujjlenyomat olvasót is tartalmazza.

A bemutatón a kínai gamer közönség ki is próbálhatta az új erőműveket, erről lőttek is pár képet, amivel most búcsúzunk. A Xiaomi Mi Gaming Laptop 2 értékesítése augusztus 16-án kezdődik Kínában.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -