A Xiaomi ökoszisztémában tartozó Ninebot cég Weibo oldalán közzétett poszterek új termék érkezését hirdetik. A bemutató dátuma december 17. (szokás szerint keddi nap) A teaseren szaggatott vonalas kontúrral egy elektromos robogó sziluettje vehető ki.

Ninebot hír

A kínai Ninebot, miután felvásárolta a Segway céget (2015-ben) – majd egyesült a fejlesztés és gyártás – kibővült a termékpaletta is.
Ma már az önkiegyensúlyozó kétkerekű scooter megannyi változata mellett, elektromos rollerek két és háromkerekű változatai, egykerekűek, a görcipőként aposztrofálható Drift, a Ninebot Gokart, de háromkerekű rendészeti jármű, csomagszállító, és egy új kategória, a hibrid hajtásláncú quad család is megtalálható.

Ninebot termékpalettaNinebot eszközök Segway SE-3 Patroller

A Ninebot S-Plus és az S modellhez volt szerencsém, zseniális eszközök. Sajnos azonban a magyarok még nem fedezték fel az előnyeit, nálunk a Xiaomi roller a menő.  Ninebot rollerekkel találkozhatunk több hazai webshop kínálatában, ahogy a Gokart és Ninebot S / S Plusz is megvásárolható már 2 hazai hivatalos boltban.
Reméljük az új termék is elérhető lesz Európában a jövő évben.

A Xiaomi ökoszisztéma már rendelkezik elektromos robogókkal, és autókkal is. A jövőben egyre több e-jármű várható különböző gyártóktól, a Xiaomi értékesítési láncában. Ezek egy része az EU védővámjai, a hazai adóterhek, valamint az európai szervizháttér hiánya miatt sajnos nem piacképes. A 2020-ban várható erőteljesebb Xiaomi terjeszkedés remélhetőleg ezen termékek forgalmazására is jótékony hatással lesz.

Ninebot hír Ninebot hír