- Hirdetés -
()

Mostanában nagyon meglódult a TV ipar a Xiaomi-nál, debütált Indiában a Mi TV 4A, nem rég írtunk a Mi TV 4C-ről és közben a Mi TV 4S is megjelent nagyon jó árakon. A fő csapáson a Mi TV-hez régebben járt, vagy kiegészítőként megvásárolhatóak voltak audio kiegészítő a Mi TV Soundbar és vezeték nélküli mély láda és magas hangszóró kivitelben. Ezek ára 300$ felett igen meggondolandó volt, hogy mi elé vesszük és szükség van e rá.

Na de most, vagyis holnap kerül forgalomba az új, kis teljesítményű, minimalista és egyszerű kialakítású Xiaomi Mi TV Hangszóró.

Egyelőre fehér házzal és tört fehér, vagy világosszürke hangszóró takaró anyaggal kerül forgalomba, bár jobban passzolna a TV-hez és úgy minden szórakoztató kütyühöz, ha fekete lenne. De még az is eljöhet.

8 hangszóróm szolgáltatja a kellemes és erős hangzást, 2 magas, 2 basszus, 2 közép és 2 lágy. Frekvencia tartomány elég széles, 50Hz és 25000Hz közötti, a tiszta és természetes hangokért.

A hangszóró tetején lévő gombokkal tudjuk manuálisan állítani a hangerőt, ki/bekapcsolni és a Bluetooth funkciót használni. Ezen felül hátul 5 fizikai csatlakozás is helyet kapott, 3,5mm audió bemenet, sztereó AV csatlakozó, SPDIF digitális csatlakozó, optikai csatlakozó.

A hangszóró április 3-tól lesz kapható a Mi omline áruházakban, egyéb, hozzánk is szállító webáruházak hamarosan kínálni fogják.

Az árát hagytam a végére, mert az elég meghökkentő! 399 Yuan, az az 16.100 Ft körüli áron fogják a kínaiaknak kínálni. Reméljük mire elér hozzánk, ez a baráti ár nem fog az egekbe szökni. Ha feketében is megjelenik, tuti hallani fogtok még róla nálunk! (Jó, ha csak fehér marad, akkor is)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -