- Hirdetés -
()

Az új Xiaomi ökoszisztéma webáruház felületén, a Youpin-en, ami régebben a MiJia újdonságait mutatta be, ismét egy újabb, külső gyártótól származó apróság került ki, egy autó szellőzőre helyezhető aromaterápiás légfrissítő.

A terméket a Shanghai Shuo Mi Technology Co., Ltd. néven ismert Xiaomi ökolánc-gyártó cég készítette, akik eddig a kábeleiről volt ismert. A légfrissítő növényi eredetű illatanyaggal van töltve, ami nem teszi ki az erre érzékenyeket irritációnak, beleértve a terhes nőket és a pici babákat. A növényi eredetű extraktumot egy szilárd pálcika tartalmazza, amit cserélni lehet a légfrissítőben.

Ez az pálcika és az illatanyag természetes, biztonságos, alkoholmentes és egészséges. A koncentrációt magunk állíthatjuk be, a közép lehelyezkedő kis csúszógombbal.

A légfrissítő alumínium anyagból készült és csak 83 mm hosszú. A felhelyezése a megszokott kis csipeszekkel történik a légbeömlő lamellájára. Matt ezüst és matt fekete színben lehet beszerezni.

A belső aromaterápiás mag cserélhető és a csomagban három illatút kapunk: citrom, narancs és olíva. A légfrissítő kínai ára 59 Jüan (8.6$ ~ 2.445 Ft).

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -