KezdőlapHírekÚj Xiaomi aromaterápiás autóillatósító

Új Xiaomi aromaterápiás autóillatósító

Az új Xiaomi ökoszisztéma webáruház felületén, a Youpin-en, ami régebben a MiJia újdonságait mutatta be, ismét egy újabb, külső gyártótól származó apróság került ki, egy autó szellőzőre helyezhető aromaterápiás légfrissítő.

A terméket a Shanghai Shuo Mi Technology Co., Ltd. néven ismert Xiaomi ökolánc-gyártó cég készítette, akik eddig a kábeleiről volt ismert. A légfrissítő növényi eredetű illatanyaggal van töltve, ami nem teszi ki az erre érzékenyeket irritációnak, beleértve a terhes nőket és a pici babákat. A növényi eredetű extraktumot egy szilárd pálcika tartalmazza, amit cserélni lehet a légfrissítőben.

Ez az pálcika és az illatanyag természetes, biztonságos, alkoholmentes és egészséges. A koncentrációt magunk állíthatjuk be, a közép lehelyezkedő kis csúszógombbal.

A légfrissítő alumínium anyagból készült és csak 83 mm hosszú. A felhelyezése a megszokott kis csipeszekkel történik a légbeömlő lamellájára. Matt ezüst és matt fekete színben lehet beszerezni.

A belső aromaterápiás mag cserélhető és a csomagban három illatút kapunk: citrom, narancs és olíva. A légfrissítő kínai ára 59 Jüan (8.6$ ~ 2.445 Ft).

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img