- Hirdetés -
()

Ma reggel a Xiaomi bemutatta 120. termékét, az Aqara intelligens IP kamerát (Gateway verzió), amely többfunkciós átjáróval és biztonsági kamera funkcióval is rendelkezik. A riasztás gyorsabb, és pontosabb. Az Aqara intelligens kamera – amely átjáró funkcióval rendelkezik – nem csak a nyitásérzékelőkkel (ajtó és ablak) működik együtt, hanem az Aqara fali kapcsolókkal és más ZigBee alberendezésekkel is összekapcsolható. Így nagyobb otthoni biztonság érhető el. Az Aqara intelligens kamera bekapcsolható az otthoni rendszerbe, így jelzéseket is képes adni. A kapcsolat széleskörűbb és stabilabb.

Amikor valaki otthoni tartózkodik – és a rendszer ajtó, vagy ablaknyitást érzékel – azonnal riasztást ad ki a kamera, és 12 másodperces kis videót készít. Még éjjel is nyugodtan alhatunk, a biztonsági rendszer vigyáz ránk, és családunkra.

Az Aqara intelligens IP kamerával virtuálisan hazalátogathatsz, miközben épp a munkahelyeden tartózkodsz. Amint a gyerkőc hazaér, a rendszer riaszt. A kamera rövid hangos videókat is készít, melyeket elküld a telefonodra. Kezdeményezhetsz kommunikációt is a házba tartózkodóval.  Az Aqara okos kamera (Gateway Edition) növeli az otthoni jel lefedettségét, hogy stabilabbá tegye a rendszert az otthoni átjáró és a légkondicionáló közötti interakcióval.

Az Aqara intelligens IP kamera 180 fokos, ultra-széles látószöggel, 1080p FHD szenzorral rendelkezik. A talp mágnesekkel van ellátva. A speciális kialakításnak köszönhetően vízszintes és függőleges felületre egyaránt felszerelhető, hogy a legoptimálisabb rálátása legyen a helyiségre.
SD kártya foglalattal is rendelkezik, valamint képes helyi NAS-ra, a Mi Cloud-ba is menteni, így a rövid videók biztonságosan megmaradhat egy esetleges rongálás esetén is.

(Elsőre a gyűrűk urából Szauron szeme, és Mike Wazowski a Szörny Rt-ből ugrott be)

Aqara intelligens IP kamerát alvás funkcióval is ellátták. Időzítővel, az App-on keresztül három alvási mód állítható, amikor nem szeretnénk, hogy fényképeket/videót készítsen. Ilyenkor alvó módba kerül az eszköz, így védi a magánéletünk titkait.
Kétirányú hitelesítést, adatátviteli titkosítást, felhőtárolási titkosítást, és egyéb háromszoros titkosítási algoritmust is alkalmaz a videók védelmére.

Az Aqara termék szlogenje “mindenki a okos othhonával akar játszani”.
Az Aqara intelligens kamera jelenlegi ára 169 jüan (6700 Ft). A családunk biztonságának, és a vagyonunk védelmének érdekében jó döntés beszerezni egy ilyet, mely remekül kiegészíti a meglévő rendszerünket.

Várhatóan november 29-én indul az értékesítés.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -